cellers

Dos-cents vint-i-dos restaurants se sumen a"Moments en Ruta" de Raimat per promocionar la cultura del vi

La ruta arriba a la seva tercera edició i duplica el nombre de restaurants que oferiran propostes gastronòmiques maridades amb un vi amb personalitat pròpia

Un vi blanc de Raimat, blanc revelació del món al Concours Mondial de Bruxelles

| 29/05/2017 a les 15:32h
Arxivat a: Cellers, Moments en Ruta, Raimat

Vol d’Ànima de Raimat, l’icònic vi del celler centenari Raimat de la DO Costers del Segre, torna a sorprendre amb “Moments en ruta”, una iniciativa gastronòmica per promocionar la cultura del vi i convidar als catalans a gaudir del maridatge d’una forma desenfadada i divertida amb la millor i més diversa gastronomia de casa nostra. Arran de la bona acollida obtinguda en edicions anteriors, aquesta renovada proposta gastronòmica arrenca amb èxit amb un total de 222 restaurants, xifra que duplica els establiments participants a la passada edició.

Així doncs, durant tot el mes de juny, més de 220 restaurants de Catalunya oferiran menús a preus ajustats amb els quals els consumidors podran gaudir de moments únics amb Vol d’Ànima de Raimat, un vi jove que vol convidar al públic a viure noves experiències. Com a novetat en aquesta nova edició, i per premiar a aquells que hagin decidit compartir un moment especial amb Raimat, se sortejarà un vol en globus per a dues persones, amb brindis des de l’aire i posterior esmorzar en una masia rural.

Els restaurants presenten en aquesta ruta propostes gastronòmiques elaborades a partir d’una revisió de la cuina tradicional que defineixi l’esperit del vi de Raimat. Cal Xirricló de Balaguer, Es Portal de Pals, i Restaurant 2254, Sandor i La Palmera de Barcelona, són només alguns dels establiments que formen part d’aquesta iniciativa gastronòmica que es duu a terme per tercer any consecutiu.

Vol d’Ànima de Raimat, un vi amb molt a dir

Vestit amb les rajoles històriques del castell del celler, a les que com un jeroglífic trobem explicat l’origen del nom de la marca Raïm-Ma-Terra, Vol d’ Ànima de Raimat es converteix en un accelerador de converses, un vi que convida a assaborir els moments i que deriva en sobretaules infinites. La peculiaritat d’aquest vi resideix en el seu estil organolèptic, que s’adapta a les noves tendències de consum: vins més afruitats, amb personalitat i potència.

Vol d’Ànima de Raimat negre és jove, modern i fresc amb moltes notes de fruites i de xocolata. Vol d’ Ànima de Raimat blanc és amable i amb una alta intensitat de fruita i multitud d'aromes a flors, notes tropicals i un agradable final de llima llimona. Pel que fa a l’última incorporació de la gamma, el Vol d’Ànima de Raimat rosat, és un vi actual amb aromes a fruites vermelles madures que es barregen amb notes cítriques i tropicals, i de fruites amb os com el préssec en homenatge a les terres de Lleida.

De fet, després del seu llançament, els reconeixements internacionals no es van fer esperar, el jurat del certamen internacional Mundus Vini 2015, considerat un dels concursos més rellevants al món vitivinícola, va reconèixer amb una medalla d'or Vol d’Ànima de Raimat blanc, així mateix va rebre un or en el concurs Berliner Wein Trophy 2015 i al saló CINVE 2016. També destaquen les altes puntuacions atorgades a Vol d’Ànima de Raimat negre, guardonat amb una medalla d'or en el Concours Mondial de Bruxelles en 2016. En l'àmbit domèstic, la gamma ha rebut també múltiples reconeixements, com els més de 90 punts que la Guia Peñín va atorgar a Vol d’Ànima de Raimat rosat o els també +90 que va rebre Vol d’Ànima de Raimat blanc per la Guia de vins del diari ABC.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Vinícola de Nulles és un celler que des de sempre ha tingut molt present els seus orígens i la seva denominació d’origen, i que s’ha mantingut fidel a un procés de selecció i producció molt curós
01/01/1970
Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal dedicarà el matí de dissabte a promoure un estil de vida saludable