​5a edició de The Gin & Tonic Experience al Casino Peralada serà els dies 2 i 3 de juny. #GTPeralada

Durant l'última edició es van servir 10.000 gintònics premium a 4.500 visitants

| 26/05/2017 a les 09:35h
Arxivat a: Fires, The Gin&Tonic Experience, Castell de Peralada
El passat dimecres 24 de maig a les 13.00 h es va dur a terme la roda de premsa de presentació de la cinquena edició The Gin & Tonic Experience al Mirador del Castell. S'hi van explicar tots els detalls d'aquesta cinquena edició del que segueix sent l'únic festival dedicat al món del Gin Tonic que es fa a l'Estat i que se celebrarà els dies 2 i 3 de juny al Casino Peralada.
 
Van intervenir: Francesc Creus, director del Peralada Resort; Ferran Vila, sommelier i director de The Gin & Tonic Experience; Jordi Bernet, director de Màrqueting i Comercial de Casinos Grup Peralada; i David Martin, director de Comunicació del Grup Peralada.
 
Francesc Creus, director del Peralada Resort, va destacar que "oferim experiències diferents per a públics diferents. Una experiència i oportunitat única en l'entorn que és Peralada. Volem donar a conèixer ginebres i tòniques Premium. L'entrada és gratuïta ".
 
Ferran Vila, director de la Gin Tonic Experience, va destacar que "El Gin Tonic va començar fa cinc anys. El Gintònic és la beguda del món i del moment. Després de 25 anys ha canviat molt la manera de servir-lo i ha augmentat el volum de marques de ginebres i tòniques. Posarem 24 ginebres per saber què fan i com ho fan cadascuna per donar-se a conèixer. Les ginebres les separarem en 5 famílies i tindrem 3 tipus de tòniques amb 70 botànics. No posarem cítrics per poder mantenir el carbònic i el gas de les tòniques. Volem destacar que totes les ginebres són Premium.
 
The Gin & Tonic Experience. Casino Peralada, fa cinc anys, va ser pioner a tot l'Estat en organitzar el primer festival dedicat plenament gintònic, The Gin & Tonic Experience. Avui dia està plenament consolidat, havent servit en la seva última edició 10.000 gintònics a 4.500 visitants. The Gin & Tonic Experience ofereix la millor selecció de ginebres i tòniques premium del món, així com una llarga llista de botànics, que permeten a cada visitant fins a 2.800 possibilitats de personalitzar el seu gintònic. Durant l'esdeveniment els jardins del castell es converteixen en un espai chillout per relaxar-se i gaudir del combinat de moda.
 
Jordi Bernet, director comercial i màrqueting de Casinos Peralada va comentar "els dies del gintònic hi haurà diferents opcions gastronòmiques que ofereix el Peralada Resort, les del mateix Castell i una selecció de entrepans i tapes. S'ofereix un tast de 3 ginebres (mitjana racion de gintònic) per 10 €. Tothom és benvingut. Hi haurà la Tramuntada de la Sort que pretén dinamitzar i divertir. Consisteix en un túnel de ven. La gent hi podrà entrar i veure com hi voleien tiquets de consumicions i premis. Les persones es podran emportar tots els tiquets que aconsegueixin agafar. També s'ha habilitat un concurs a través de les xarxes socials que consisteix en penjar amb el hastag #GTPeralada l'experiència prèvia amb els gintònics per poder guanyar un sopar al Casino Peralada.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Més de 500 referències i 68 cellers a la 37ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya que se celebrarà del 27 al 29 d’octubre al passeig Lluís Companys de Barcelona | Barcelona comptarà amb una setmana plena d’activitats relacionades amb el vi català gràcies a l'acord amb la iniciativa Hotels amb DO del Gremi d’Hotels de Barcelona
01/01/1970
El Grup Peralada adquireix el Grup Chivite després de diversos mesos de negociacions | La facturació consolidada del grup vitivinícola resultant d'aquesta operació superarà els 60 milions d'euros i tindrà presència en pràcticament un centenar de mercats de tot el món
El president d'honor de Gramona rep el reconeixement de la Confraria del Cava de mans del seu president, Toni de la Rosa Torelló | Rita Lamsdorff
Ramon Francas
01/01/1970
La Confraria del Cava ret tribut al president d’honor de Gramona