cava

El Penedès celebra La Primavera del Cava amb onze cellers durant el mes de maig

De l’1 al 21 de maig, el Penedès viu La Primavera del Cava per promoure l’enoturisme de la zona

11 cellers obren les seves portes amb diferents activitats entre vinyes

Diversos restaurants de la zona elaboraran menús especials amb producte local que harmonitzaran amb els Caves

Sorteig de 2 dorsals per la cursa de Giró Ribot i una caixa de cava!

| 26/04/2017 a les 18:34h
Arxivat a: Actualitat, DO Penedès, Institut del Cava, DO Cava, Primavera del Cava
Amb l’arribada del bon temps, els cellers Agustí Torelló Mata, Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vilarnau i Vins el Cep celebren La Primavera del Cava de l’1 al 21 de maig amb un ventall d’activitats enoturístiques per a tots els gustos i edats.
 
Els onze cellers, que formen part de l'Institut del Cava, s'uneixen a aquesta iniciativa per gaudir del cava amb tot el seu esplendor, obrint les portes per recórrer les vinyes amb bicicleta, gaudir de la gastronomia de la zona amb un pícnic a l'aire lliure i fins i tot volant en helicòpter per veure, des del cel, el paisatge del Penedès.
 
A més a més, durant les tres setmanes de la Primavera del Cava, alguns restaurants de la zona posen al servei de tots els assistents diferents propostes de menús que s'uneixen a aquesta iniciativa amb productes de temporada i harmonies amb caves per celebrar l'arribada d'una de les estacions més boniques de l'any gaudint de la gastronomia local. Els restaurants que participen són: Ca la Katy, Cal Blay 25, Cal Ticus, Casa Joan, El Cigró d’Or, El Mirador de les Caves, Fonda Neus, La Cava d’en Sergi i Sol i Vi.
 
De la mateixa manera, nombroses masies i cases rurals del Penedès obren les seves portes per completar aquesta gran experiència enoturística. Contacte directe amb la natura i vistes a paisatges plens de vinyes amb els colors propis de la primavera.
 
Més informació sobre La Primavera del Cava i totes les activitats a www.laprimaveradelcava.com
 

També us pot interessar

01/01/1970
Lauren Mowery, reconeguda periodista experta en vi, va assistir a l'Espai Priorat aquest mateix 2017 i el 13 de juny va publicar una llista dels vins que van cridar-li més l'atenció
01/01/1970
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Més de 500 referències i 68 cellers a la 37ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya que se celebrarà del 27 al 29 d’octubre al passeig Lluís Companys de Barcelona | Barcelona comptarà amb una setmana plena d’activitats relacionades amb el vi català gràcies a l'acord amb la iniciativa Hotels amb DO del Gremi d’Hotels de Barcelona
01/01/1970
El Grup Peralada adquireix el Grup Chivite després de diversos mesos de negociacions | La facturació consolidada del grup vitivinícola resultant d'aquesta operació superarà els 60 milions d'euros i tindrà presència en pràcticament un centenar de mercats de tot el món
El president d'honor de Gramona rep el reconeixement de la Confraria del Cava de mans del seu president, Toni de la Rosa Torelló | Rita Lamsdorff
Ramon Francas
01/01/1970
La Confraria del Cava ret tribut al president d’honor de Gramona