novetats

​El nou ancestral A Pèl de Loxarel surt al mercat

La fermentació es comença en àmfores de fang i finalitza a l’ampolla, i es comercialitza amb suro i tap corona i embolicat amb una bossa de paper

​Parker posa Loxarel d’exemple de celler innovador i poc ortodox

| 06/04/2017 a les 18:20h
Arxivat a: Vins, Loxarel, Vins ancestrals, A Pèl, Xarel·lo
Aquest proper dilluns 10 d’abril surt al mercat el nou ancestral A Pèl de Loxarel, el primer escumós elaborat a partir del mètode ancestral d’una sola fermentació i sense sucres ni llevats afegits.

Elaborat 100% amb xarel·lo procedents de vinyes ecològiques i biodinàmiques, el nou ancestral A Pèl es comercialitza amb suro i tap corona, a l’estil antic, i embolicat amb una bossa de paper que li dóna una personalitat inconfusible. 

Seguint el mètode ancestral, la fermentació del nou escumós s’inicia en àmfores d’argila de 1.000 lires de capacitat amb la pellofa del raïm i finalitza a l’ampolla. El preu de l’ampolla és de 12,80€. 

Nota de tast

Vista: Lleugerament tèrbol, groc llimona, amb lleugeres tonalitats daurades. Bombolla molt fina i ben integrada.

Nas: Pomell de flors blanques, d'ametller, pell de codony. Després d'uns minuts en copa oberta ens apareixen notes de fonoll i pell de mandarina.

Boca: Sedós, ampli, harmoniós, amb un record salí. Fruita blanca, com la pera i la poma verda. Llarg i refrescant.

Més informació

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

AIXO ES UNA NUVETAT
Manuel Duran, 07/04/2017 a les 10:28
+1
-0
Quan a Espanya encara es produeixen imitacions de Champagne i altres vins francesos, ser valent per fer una novetat te molt merit!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Més de 500 referències i 68 cellers a la 37ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya que se celebrarà del 27 al 29 d’octubre al passeig Lluís Companys de Barcelona | Barcelona comptarà amb una setmana plena d’activitats relacionades amb el vi català gràcies a l'acord amb la iniciativa Hotels amb DO del Gremi d’Hotels de Barcelona
01/01/1970
El Grup Peralada adquireix el Grup Chivite després de diversos mesos de negociacions | La facturació consolidada del grup vitivinícola resultant d'aquesta operació superarà els 60 milions d'euros i tindrà presència en pràcticament un centenar de mercats de tot el món
El president d'honor de Gramona rep el reconeixement de la Confraria del Cava de mans del seu president, Toni de la Rosa Torelló | Rita Lamsdorff
Ramon Francas
01/01/1970
La Confraria del Cava ret tribut al president d’honor de Gramona