DO Terra Alta

"La garnatxa blanca és el somriure del vi", Meritxell Falgueras nova protagonista de #fansDOTerraAlta

La Meritxell defineix els vins de la Terra Alta elaborats amb Garnatxa blanca com a vins que “et fan salivar i t’obliguen a somriure”

“Sóc un gran fan de la garnatxa de tota la vida", Pep Sala s'adhereix a la campanya #fansDOTerraAlta

| 23/03/2017 a les 18:27h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, #fansDOTerraAlta, garnatxa blanca, DO Terra Alta

Meritxell Falgueras, amb la seva visió personal, didàctica i divertida del món del vi, és la nova protagonista de la campanya #fansDOTerraAlta. La Meritxell defineix els vins de la Terra Alta elaborats amb Garnatxa blanca com a vins que “et fan salivar i t’obliguen a somriure”, gràcies en bona a part al bon saber fer d’unes vinyes i uns viticultors que “s’han esforçat molt per reflectir aquest esperit mediterrani”, aconseguint uns vins que, segons la mateixa Meritxell, “et deixen de tot menys indiferent”.
 
Meritxell Falgueras és la cinquena generació d’una família molt lligada al món del vi a Catalunya amb el seu Celler de Gelida, al barri de Sants de Barcelona. Membre de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, amb 20 anys es va convertir ja en la sommelier més jove d’Espanya a l’Escola d’Hostaleria i Hostalatge de Barcelona, i als 25 va guanyar el concurs Nas d’Or com a jove promesa. Col·laboradora habitual als mitjans de comunicació, tant a premsa escrita com a ràdio i televisió, és autora dels llibres Presumeix de vins, Els vins de la teva vida, i el recentment publicat Què beure quan no veus.
 
Campanya #fansDOTerraAlta
 
La campanya #fansDOTerraAlta està impulsada des del CRDO Terra Alta per a donar a conèixer els seus trets diferenciadors així com la qualitat dels seus vins. Els vídeos de la campanya es poden veure tant al web de la DO Terra Alta com a les seves xarxes socials. La campanya va arrencar de la mà del periodista i escriptor Víctor Amela, a qui van seguir la també periodista i escriptora Empar Moliner, el geògraf i ‘home del temps’ de TV3 Francesc Mauri o el músic i productor Pep Sala, entre d’altres. La campanya ha comptat també amb la col·laboració d’un dels gurus internacionals del món del vi, el Master of Wine Frank Smulders.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

COMENTARIS

proveu-ho
Anònim 333, 24/03/2017 a les 11:07
+0
-0
es una pasada de vins els de garnatxa blanca ,es la passio el plaer es la suau duressa de la terra alta en els vins si ho proveu sera tota una experiencia i tornareu a repetir
Vaja fantasma!!!
Anònim, 26/03/2017 a les 11:11
+0
-0
Tan apurats estàn a la Terra Alta que ha de fitxar com a "fan" a una fantasma que va proclamant que no beu alcohol, o és que les garnatxes de la Terra Alta són ara sense alcohol?
Una mica més d'imaginació, que hi ha personatges molt millors per fer de fan de la Terra Alta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Més de 500 referències i 68 cellers a la 37ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya que se celebrarà del 27 al 29 d’octubre al passeig Lluís Companys de Barcelona | Barcelona comptarà amb una setmana plena d’activitats relacionades amb el vi català gràcies a l'acord amb la iniciativa Hotels amb DO del Gremi d’Hotels de Barcelona
01/01/1970
El Grup Peralada adquireix el Grup Chivite després de diversos mesos de negociacions | La facturació consolidada del grup vitivinícola resultant d'aquesta operació superarà els 60 milions d'euros i tindrà presència en pràcticament un centenar de mercats de tot el món
El president d'honor de Gramona rep el reconeixement de la Confraria del Cava de mans del seu president, Toni de la Rosa Torelló | Rita Lamsdorff
Ramon Francas
01/01/1970
La Confraria del Cava ret tribut al president d’honor de Gramona