Arriba el Winetinder, la gran bacanal enogastronòmica

Tindrà lloc aquest dissabte 18 de març, a la salaCoocció, Carrer de Morales, 27, Barcelona

Vinícola del Priorat inicia la celebració del Centenari

| 14/03/2017 a les 18:44h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Winetinder, enogastronomia, Maridatges

Aquest dissabte 18 de març, a la salaCoocció (Carrer de Morales, 27, Barcelona), tindrà lloc el gran festival del beure, el menjar i els seus maridatges. Una nova manera d’entendre i explicar els possibles matchs entre gastronomia & vi.

Què és EL WINETINDER?

El WineTinder és un nou concepte d’activitat en què s’uneix la gastronomia amb els vins i els seus possibles maridatges però, conceptualitzada contemporàniament. Mirem de diferenciar-nos d’altres activitats de maridatges creant una experiència diferent en què juguem amb la idea de fer MATCHS, però en comptes de virtuals, en cos i ànima. L’objectiu és crear activitats que cridin l’atenció i apropin el vi a la gent jove i se’n fomenti el consum.

Què trobaràs al WINETINDER?

Per al WineTinder, hem elaborat 5 plats (a càrrec del xef Manel Guirado) que hem maridat amb 10 vins diferents (a càrrec de Iñigo Haughey i Patrícia de Golferichs). L’objectiu és que amb cada plat tastis 2 vins diferents (dos estils de maridatges) i decideixis quin t’agrada més. Segons el maridatge que escullis tindràs un gomet groc o un negre, i aquí és on comença el joc. A més, al llarg de tot el recorregut, amb cada plat i cada vi, hi haurà un concert de música en directe i tot l’equip amenitzant la vetllada amb diferents sorpreses. Al final de tot, desvetllarem els diferents maridatges i veurem quins matchs s’han fet al llarg de la nit i quins surten vencedors de la nit.

WINETINDER,  Wine & Food, it’s a match!

També us pot interessar

Cooperativa modernista de Sarral | Quico Ortega
01/01/1970
Des de cupatges.cat hem fet un recompte de cellers tenint en compte les diferents denominacions d'origen catalanes i també la DO Cava | Només s'han comptabilitzat els cellers inscrits en denominacions d'origen
01/01/1970
The Wine Advocate -Robert Parker, el crític més influent dels Estats Units- atorga 95,5 punts al Turó d’en Mota 2005 | La collita 2005 veu la llum després de 10 anys de criança a les caves
01/01/1970
El web de gastronomia satírica Food and Beast ens descobreix 10 maneres "bèsties" d'obrir una ampolla de vi sense llevataps

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.