DO Penedès

Els vins DO Penedès llueixen al CreaTast de Barcelona

Més de 150 referències de vins de 35 cellers s’han pogut tastar al CreaTast Penedès 2017 a Barcelona, organitzat per la DO Penedès

Lluís Tolosa, nou president del jurat del 51è Concurs de Vins de la DO Penedès

| 14/03/2017 a les 08:43h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, CreaTast, DO Penedès, Barcelona
Representants de la DO Penedès brinden amb amb el Director General de l'INCAVI | DO Penedès
La segona edició de la mostra ha tingut lloc a la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes del Museu Marítim. Els 35 cellers participants a l’acte han donat a conèixer les seves novetats en blancs, rosats, negres i clàssic DO Penedès a restauradors, botigues i públic especialitzat.

Amb una bona ssistència de públic i una decoració molt cuidada, l’edició 2017 del CreaTast Penedès a Barcelona ha comptat amb la presencia de 35 cellers que han donat a conèixer al públic assistent les noves anyades i les seves darreres novetats en vins tranquils i escumosos. L’acte es dirigia a professionals del món de la restauració, l’hostaleria, les botigues especialitzades i la premsa del sector. A través del tast i un diàleg proper i personal amb els assistents que s’han acostat a les Drassanes del Museu Marítim de Barcelona, els elaboradors han presentat cadascuna de les seves mostres.
 
Per al director de la DO Penedès, Francesc Olivella, actes com el d’avui “enforteixen la marca Penedès en el nostra mercat natural”. L’acte també ha comptat amb la presència de Salvador Puig, director general de l’INCAVI, que ha destacat la riquesa, varietat i qualitat dels vins Penedès.
 

El CreaTast Penedès 2017 també en format virtual
El món 2.0 també ha tingut presència al CreaTast Penedès 2017, amb l’organització d’un tast de vins exclusius per a un grup de blocaires especialitzats en el món de la gastronomia i del vi, de la mà de l’enòleg Xavier Barba. Una dotzena de blocaires que han pogut tastar 11 vins i 2 clàssic Penedès mentre ho compartien a les seves xarxes socials.
 
El CreaTast Penedès 2017 ha tingut com a  convidats Enoturisme Penedès, l’Associació de Comerciants de la Boqueria i el Consell Regulador de l’IGP Gall del Penedès. Pel que fa a les col·laboracions, la mostra ha comptat amb la presència de la IGP Llonganissa de Vic, el formatge Cadí, l’oli de les DOP Terra Alta, DOP Siurana i DOP Les Garrigues, l’IGP Pa de Pagès Català, Galetes Quely i Torner, productes que han pogut tastat tots els assistents a la mostra.
 
Propera parada del CreaTast: Palma de Mallorca
La pròxima data marcada al calendari de la DO Penedès és el 27 de març. Serà llavors quan el CreaTast Penedès 2017 viatjarà fins a Palma de Mallorca. Una nova oportunitat per a conèixer i tastar les novetats dels cellers de la DO Penedès.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Cada cap de setmana de setembre, un grup de prestigiosos cellers elaboradors de Cava obriran les seves portes | Per segon any consecutiu, La Verema del Cava mostrarà els secrets de l’elaboració del Cava amb activitats per a tots els públics
01/01/1970
Si voleu conèixer com era una verema al segle XIX, el proper 2 de setembre dins el marc de La Verema del cava, Llopart us trasportarà al 1887
01/01/1970
"Vesprada amb Schubert" és una proposta musical del grup ReBLa’T que tancarà aquest divendres 25 d'agost el cicle d'activitats culturals "Capvespres a la Cartoixa"