Presentació del documental "Fermentación espontánea" al Museu d'Història de la Immigració de Catalunya

La projecció tindrà lloc el dissabte dia 11 a les 11.30 h, conjuntament amb la presentació de Raíces del vino natural, el llibre de Clara Isamat, en el qual es basa el documental que és de la mateixa autora

| 08/03/2017 a les 20:44h
Arxivat a: Actualitat, Fermentación espontánea, Documentals de vi, Projectes solidaris i vi, Clara Isamat
El dissabte 11 de març, a les 11.30 h tindrà lloc al Museu d'Història de la Immigració de Catalunya (MhiC), la projecció solidària pels drets de les persones migrants i refugiades amb el documental Fermentación espontánea i la presentació del llibre Raíces del vino natural, un año de viña.

A continuació una breu xerrada La immigració com a fet imprescindible en la producció del vi, i per acabar un tast de vins dels viticultors participants a l'acte. Està confirmada la presència de Juan Pascual López Céspedes, Viña Enebro (Múrcia) i Torcuato Huertas, de Bodega Purilio (Granada).

Fermentación espontánea és el documental del vi natural a Espanya en el qual es parla de persones i sentiments. Dirigit per Clara Isamat, forma part del projecte transmedia, basat en el llibre Raíces del vino natural, un año de viña (Sd. Edicions), escrit per ella mateixa.

El llibre ha obtingut dos premis el Gourmand world cookbook Awards 2016, Spain's winner in Best Organic and Bio i Mejor libro gastronómico (ex aequo) del Club Gourmets. El documental té el Premi Collita al Millor treball documental, del Most Festival 2016, celebrat a Vilafranca del Penedès. També seran presents la plataforma Stop Mare Mortum, que recollirà adhesions i donacions.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El Museu d’Història de Catalunya serà l’escenari d’una Festa de la Verema | Hi haurà activitats com la trepitjada de raïm popular, la degustació de raïm i vins empordanesos, tallers familiars, i el tast magistral de vins guanyadors
01/01/1970
Decàleg per entendre quins països són més consumidors i quins exporten més en volum i en valor.