vins

Cool Hunting, publicació de referència als Estats Units, destaca un DO Conca de Barberà

La recomanació es troba dins de la secció de compres de la revista, on també s'hi poden trobar diversos productes destacats d'arreu del món

La crítica americana més influent tria un priorat com el millor d'entre 2000 vins espanyols i sud-americans tastats

| 07/03/2017 a les 18:47h
Arxivat a: Actualitat, DO Conca de Barberà, Succés Vinícola, Cuca de Llum

La revista Cool Hunting de Nova York destaca un trepat de Succés Vinícola, La Cuca de Llum. La publicació informa als seus lectors que el trepat és una varietat que normalment s'utilitza per fer cava, però que en aquest cas es tradueix en un vi negre. Diu del vi, que és fresc i singular, i també en ressalta la mineralitat i el fet que sigui un vi vibrant. Per acabar la ressenya esmenten que La Cuca de Llum és un vi natural ideal per prendre entre temporades, de vinyes d'entre 20 i 47 anys. El preu de venda del vi al web de la revista és de 20$ i és de l'any 2014. Visiteu la ressenya aquí.

Cool Hunting és una publicació de referència pel que fa a les tendències als Estats Units. Feta a Nova York, des de l'any 2003 descobreix als seus lectors l'últim en disseny, tecnologia, estil, viatges, art i cultura. La revista conté diverses seccions, una de les quals és Buy (compra), que és on es troba la recomanació del vi La Cuca de Llum de Succés Vinícola.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
50 joves, d'entre 20 i 40 anys, i que els agradi el vi, integraran un comitè de tast que ajudarà a elaborar el primer cava amb Xarel·lo vermell del celler | El comitè de tast estudiarà l’evolució dels escumosos elaborats a partir de tres microvinificacions de la verema 2016
01/01/1970
L'esdeveniment, de contingut tècnic però alhora apte per a tots els públics, inclou tast entre vinyes, visita a bodega i degustacions gastronòmiques escollides per la ocasió
01/01/1970
Amb una criança des de 36 mesos en rima, Chapó! és el primer monovarietal de Chardonnay | Aromàtic i afruitat, aquest Reserva reflecteix una agricultura sostenible que cuida tot el cicle de vida de les vinyes | La seva imatge trencadora i moderna pretén acostar el cava als consumidors més joves