SORTEIG

Sorteig d'una caixa de cava Capricis de Vilarnau

La caixa conté 6 ampolles de cava

El sorteig finalitzarà el 14 de març

Visita a Caves Vilarnau

Vilarnau i la fusta de castanyer

| 05/03/2017 a les 20:00h
Especial: Sortejos
Arxivat a: Vins, Sorteig, Capricis de Vilarnau, Capricis, Vilarnau, Castanyer

Cava Capricis de Vilarnau
Cava Capricis de Vilarnau 2013 és un candidat a Cava de Paratge. Un 25% del xarel·lo que porta ha fermentat i s'ha criat 6 mesos en bótes de castanyer. El cava recorda molt el seu germà, el vi que porta el mateix nom. Aromes de fruita blanca, balsàmics, mentolats i camamilles. Tocs fumats de castanya torrada. Molt fresc i amb bona acidesa.

Més informació sobre el vi aquí.

Podeu participar omplint el següent formulari:



- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom i cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic, i cal ser major d'edat.
- El guanyador tindrà com a premi una caixa amb 6 ampolles de Cava Capricis
- Se li enviarà la caixa de les 6 ampolles a l'adreça on ens indiqui.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el 14 de març a la mitjanit.
- A l'endemà Cupatges farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu info@cupatges.com
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de Cupatges i al de Caves Vilarnau. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

També us pot interessar

Cooperativa modernista de Sarral | Quico Ortega
01/01/1970
Des de cupatges.cat hem fet un recompte de cellers tenint en compte les diferents denominacions d'origen catalanes i també la DO Cava | Només s'han comptabilitzat els cellers inscrits en denominacions d'origen
01/01/1970
The Wine Advocate -Robert Parker, el crític més influent dels Estats Units- atorga 95,5 punts al Turó d’en Mota 2005 | La collita 2005 veu la llum després de 10 anys de criança a les caves
01/01/1970
El web de gastronomia satírica Food and Beast ens descobreix 10 maneres "bèsties" d'obrir una ampolla de vi sense llevataps

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.