premsa internacional

La crítica americana més influent tria un priorat com el millor d'entre 2000 vins espanyols i sud-americans tastats

Entre els més de 2.000 vins d’Espanya i Sud-Amèrica tastats per Michael Schachner al 2016, l’editor de Wine Enthusiast ha seleccionat un vi català com el millor

El millor Centre Enoturístic del món és al Penedès segons la prestigiosa The Drinks International

| 02/03/2017 a les 10:18h
Arxivat a: Vins, Marco Abella, Wine Enthusiast, Clos Abella
La prestigiosa revista nord-americana Wine Enthusiast, una de las revistes de vins més influents dels Estats Units, ha destacat el Clos Abella 2010 (DOQ Priorat) como el millor vi espanyol entre més de 2.000 vins d’España i Sud-Amèrica, amb una puntuació de 95/100.   

Aquest reconeixement s’afegeix al ja atorgat al 2014 per la revista Wine in China Magazine, que va considerar el Clos Abella 2009 el millor vi del món. I també al atorgat per Ed Mc Carthy, autor del llibre Wine for Dummies al 2015 al puntuar el Clos Abella 2009 amb un 100/100.   
Entre els més de 2.000 vins d’Espanya y Sud-Amèrica tastats per Michael Schachner al 2016, l’editor de Wine Enthusiast ha seleccionat el Clos Abella 2010 per els seus “magnètics aromes a fruits vermells amb notes especiades i un final llarg i especiat” i recomana “comprar més d’una ampolla d’aquest perfecte cupatge de Samsó i Garnatxa, per a gaudir-lo d’aquí a 8-10 anys”. Estats Units és actualment el segon mercat exportador del Celler Marco Abella, per darrera del mercat xinès.

Clos Abella és un cupatge de les dues varietats autòctones del Priorat, Samsó (Carinyena) i Garnatxa. Criat 16 mesos en barriques de roure francès, Clos Abella és un vi elegant i complexe, ben equilibrat i amb un final llarg i fresc que envelleix en ampolla al menys dos anys abans de sortir del celler.

També us pot interessar

Cooperativa modernista de Sarral | Quico Ortega
01/01/1970
Des de cupatges.cat hem fet un recompte de cellers tenint en compte les diferents denominacions d'origen catalanes i també la DO Cava | Només s'han comptabilitzat els cellers inscrits en denominacions d'origen
01/01/1970
The Wine Advocate -Robert Parker, el crític més influent dels Estats Units- atorga 95,5 punts al Turó d’en Mota 2005 | La collita 2005 veu la llum després de 10 anys de criança a les caves
01/01/1970
El web de gastronomia satírica Food and Beast ens descobreix 10 maneres "bèsties" d'obrir una ampolla de vi sense llevataps

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.