La Vinoteca Torres es renova i inicia una nova etapa enogastronòmica de la mà de Mercès

El renovat establiment de la família Torres ha apostat per l'assessorament gastronòmic del prestigiós grup Mercès

La Vinoteca Torres compta amb una carta amb un centenar d'etiquetes de tot el món, disponibles a copes o en ampolla, que s'anirà ampliant de mica en mica

Cellers Torres distingeix als proveïdors que més han reduït les emissions de CO2

| 02/03/2017 a les 09:47h
Arxivat a: Actualitat, Torres, Vinoteca Torres, Mercès
La Vinoteca Torres, el restaurant que la família Torres té des del 2008 al cor de Barcelona, ​​en ple Passeig de Gràcia, emprèn una nova etapa gràcies a l’aliança amb el reconegut segell gastronòmic de Mercès. La firma barcelonina de Mercè Solernou aporta el seu expertise mitjançant el xef Carlos Londres, que ha ideat una carta contemporània d'origen mediterrani amb vincles al Penedès i a altres cultures, d'acord amb els principis de qualitat i excel·lència pels que es regeixen Torres i Mercès.

Les propostes culinàries, elaborades a partir d'una excel·lent matèria primera i productes de temporada, estan pensades perquè harmonitzin amb els millors vins. Es tracta d'oferir als comensals una experiència enogastronòmica completa. Una autèntica vinoteca en el sentit més literal del terme que es postula com un gran aparador del vi, gràcies a una carta que compta amb un centenar d'etiquetes de tot el món i que s'anirà ampliant a poc a poc amb noves incorporacions. En paraules de Miguel A. Torres, president de Bodegas Torres, “Volem que els comensals recordin aquesta nova Vinoteca Torres com un lloc simpàtic i acollidor, que destaca per l'excel·lència de la seva gastronomia i la bona harmonia amb els vins”.

En aquest establiment estan disponibles a copes o en ampolla totes les referències dels Cellers Torres, començant per l'Antologia Miguel Torres: vins singulars procedents de les seves millors finques a Catalunya. També les referències d'altres prestigiosos cellers internacionals, com Marquès de Riscal, Abadía Retuerta, Bouchard Père & Fils, Lanson o les que formen part de les Primum Familiae Vini (PFV), una associació que reuneix 11 de les famílies vitivinícoles centenàries més reputades del món: Vega Sicilia, Egon Müller-Scharzhof, Symington, Pol Roger, Perrin, Joseph Drouhin, Tenuta San Guido, Hugel, Marchesi Antinori i Mouton Rothschild, a més de la família Torres.

La nova etapa de La Vinoteca Torres passa també per una posada a punt del seu interiorisme, elegant i modern. Després d'una entrada amb un 'corner-shop' de vins i espirituosos, es troba una sala apta per a 44 comensals amb taules i cadires altes. La decoració remet a la terra, a la vinya, i també al llegat de la família Torres, amb fotografies històriques del celler fundat el 1870. L'obra “Estructures”, quatre quadres signats per Waltraud Maczassek, artista alemanya i esposa de Miguel A. Torres, decora el local.

Al fons, la sala Don Jaime, anomenat així en honor al fundador de Cellers Torres, amb capacitat per a 16 persones pot fer de reservat; es tracta d'un espai refinat, ideal per gaudir còmoda i tranquil·lament de les creacions culinàries de l'establiment. Completa La Vinoteca Torres una terrassa amb capacitat per a 40 comensals, única a tot el Passeig de Gràcia pel seu elegant mobiliari i posada en escena amb unes estovalles de fil fi, llums a cada taula i una abundant vegetació. Un oasi en ple cor de la ciutat on gaudir del vi i la gastronomia en qualsevol moment, ja que el restaurant obre les portes de dilluns a diumenge, de 12 del migdia a 1 de la matinada. "Els detalls estan cuidats per estar a l'altura del lloc on ens trobem, el Passeig de Gràcia. Oferim una gastronomia relaxada, molt honesta i en la qual destaquen les verdures, gran tendència culinària actual”, explica Mercè Solernou.

També us pot interessar

Cooperativa modernista de Sarral | Quico Ortega
01/01/1970
Des de cupatges.cat hem fet un recompte de cellers tenint en compte les diferents denominacions d'origen catalanes i també la DO Cava | Només s'han comptabilitzat els cellers inscrits en denominacions d'origen
01/01/1970
The Wine Advocate -Robert Parker, el crític més influent dels Estats Units- atorga 95,5 punts al Turó d’en Mota 2005 | La collita 2005 veu la llum després de 10 anys de criança a les caves
01/01/1970
El web de gastronomia satírica Food and Beast ens descobreix 10 maneres "bèsties" d'obrir una ampolla de vi sense llevataps

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.