cava

​El Cava entra en set prestigioses escoles d’hoteleria de Suïssa

Finalitza amb èxit el programa de Seminaris de Cava per a 350 alumnes internacionals

El projecte forma part d’una col·laboració entre l’Oficina Econòmica i Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Suïssa i l’Institut del Cava

Decanter selecciona un vi i un cava catalans en una llista de grans vins per sota les 20 lliures

| 20/01/2017 a les 19:55h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Cava a Suïssa, DO Cava
Al llarg del 2016, s’han celebrat set Seminaris de Cava a les Escoles de Management d’Hoteleria de Suïssa dins del Pla de vins Suïssa promogut per ICEX Suïssa. Aquests Seminaris han estat possible gràcies a la col·laboració establerta amb l’Institut del Cava juntament amb 15 cellers elaboradors de Cava: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Castell de Perelada, Codorniu, Freixenet, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mont-Marçal, Parés Baltà, Recaredo, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló i Vilarnau.

L’Institut del Cava ha participat, en aquest primer any de col·laboració, amb un seminari a cada escola. El ponent dels seminaris ha estat el Sr. David Schwarzwälder, periodista especialitzat, professor, formador de sommeliers i gran coneixedor del vi espanyol. L’objectiu d’aquests Seminaris de Cava ha estat el de potenciar la imatge de qualitat dels vins d’Espanya en el sector gastronòmic i d’hoteleria d’alt nivell mitjançant la presència continuada de vins espanyols en els programes d’educació de les escoles que formen part de la Swiss Hotel Schools Association.

Les escoles de formació que han rebut els Seminaris de Cava han estat la César Ritz Colleges Switzerland (Lucerne), Hotelfachschule Zürich HF Belvoirpark (Zürich), Les Roches International School of Hotel Management (Clarens), Höhere Gastronomie- und Hotelfachschule HGF (Thun), École Hôtelière de Genève “ES” (Ginebra), École Hôtelière de Glion (Glion) i Schulhotel der HTF Hotel- und Touristikfachschule Chur AG (Chur), en anglès i alemany. En total, 350 alumnes han pogut conèixer el Cava com a producte de qualitat. És important destacar que atès que un alt percentatge dels alumnes provenen de molt diversos països, la repercussió d’aquesta activitat no té només àmbit suís, sinó internacional.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

Cava extremeny.
Anònim, 23/01/2017 a les 12:31
+1
-0
Se supose que el cava (vi amb gassosa) extremeny no esta ni minimament aceptat per els forums de prestigi.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Restaurants i enoteques de Manresa se sumen a la celebració de la Festa de la verema del Bages a través d’una nit que marida música en directe, tapes i els vins de la Denominació d’Origen Pla de Bages | La principal novetat d’aquest any es que es farà en dijous i que hi haurà ocasió de tastar a copes els vins de gamma alta | L’Espai Artium d’Artés també se suma a la Nocturna Vinum
01/01/1970
La Confraria del Cava presentarà el dijous 28 de setembre, a les 8 del vespre, els detalls de la iniciativa al Real Cercle Artístic de Barcelona