enoturisme

​Cellers Torres presenta novetats enoturístiques a FITUR

Torres compta amb un equip de trenta persones dedicades a l’enoturisme i ofereix visites guiades i personalitzades en 8 idiomes

El 2016 va rebre uns 100.000 visitants de més de 80 nacionalitats diferents.

​Cellers Torres ret homenatge al Penedès amb el nou vi ecològic ‘Bellaterra’

| 18/01/2017 a les 09:17h
Arxivat a: Enoturisme, Torres
Cellers Torres participa a FITUR, la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid des d'avui fins el 22 de gener, per promocionar les experiències enoturístiques que ofereix als visitants als seus cellers del Penedès i Priorat, així com la iniciativa La Carretera del Vi de la que forma part juntament amb uns altres 12 cellers.

Amb presència a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (7B07/ 7B09) com a principal referència enoturística, el celler familiar presenta aquest any novetats pel que fa al format i espais visitables. Al seu principal celler de Pacs del Penedès, Torres proposa ara un recorregut focalitzat en el seu vi insígnia Mas La Plana que permet als visitants descobrir els aspectes que intervenen en l’elaboració d’aquest gran vi, des de la vinya al procés de vinificació i envelliment.
D’altra banda, Torres ofereix la possibilitat de visitar el nou celler consagrat a l’elaboració del primer vi escumós que la família elabora a Catalunya i que ha batejat amb el nom de Vardon Kennett, en homenatge al mariner britànic que va viure a la finca de Santa Margarida d’Agulladolç al terme municipal de Mediona (Penedès), les restes del qual descansen a la capella romànica ubicada al costat del nou celler.

Cellers Torres informarà també a FITUR sobre les experiències ja consolidades com el tour ‘Passeig entre vinyes’ i activitats singulars com l’Enocursa, la Nit d’Estrelles o activitats en època de verema, a més de La Carretera del Vi, la primera ‘wine road’ de l’Estat que aglutina 13 cellers i recupera el traçat d’una antiga via de comerç romana de l’interior del Penedès a les costes del Garraf. El celler aportarà els vins per acompanyar les propostes culinàries que oferirà l’Agència Catalana de Turisme als visitants que acudeixin a l’espai gastronòmic ubicat al seu propi estand.

Cellers Torres, premiat com a ‘Experiència enoturística més innovadora’ als Wine Tourism Awards 2016, compta amb un equip de trenta persones dedicades a l’enoturisme i ofereix visites guiades i personalitzades en 8 idiomes. El 2016, va rebre uns 100.000 visitants de més de 80 nacionalitats diferents.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
01/01/1970
Aquesta primera jornada de promoció va servir també per a inaugurar un dels protagonistes principals en la campanya de promoció del concurs de les garnatxes, l’exposició itinerant Garnatxa Blanca