taps d'alumini

“Turn 360º-Aluminium Closures” es presenta per primera vegada a Barcelona

La versatilitat i l’eficiència fan del tap de rosca una bona alternativa pels vins

10 errors per descobrir un (in)expert sobre vins

| 12/06/2016 a les 20:58h
Arxivat a: Mercats, Turn 360º-Aluminium Closures, taps d'alumini, taps de rosca
La EAFA (Associació Europea del Paper Alumini) va presentar la ponència “Feu un gir de 360o i descobriu els avantatges dels tancaments d'alumini” el passat 9 de juny a Monvínic (Barcelona). Durant l'esdeveniment es va facilitar informació sobre aquests tipus de tancament, informació de mercats, preferències de consumidors i avantatges de sostenibilitat.

A més d'un tast dirigit per la sumiller Isabelle Brunet, l'acte va comptar amb la presència de varios testimonis que van compartir les seves experiències amb el tap de rosca com Toni Renart, director d'operacions del grup Vichy Català, que va presentar el tap de rosca d'alumini i les aigües “premium” com a millors acompanyants dels vins i Mónica Pacheco, directora de qualitat del Grup Freixenet, que ens va fer descobrir l'experiència del gegant de Sant Sadurní amb els tancaments d'alumini en la producció dels seus caves i vins tranquils.

Avantatges dels taps d'alumini segons la EAFA

- Protegeixen de contaminacions, preserven aromes, sabors i frescor dels vins.

- Tenen una excel·lent relació preu/qualitat, són fàcils d'obrir i tornar a tancar amb un simple gir, a més de pràctics per emmagatzemar i transportar.

- Quan es reciclen, s'estalvia fins a un 95% de l'energia necessària per a la seva producció inicial.

- Un 75% de l'alumini produït al món està encara en ús.

- Els tancaments d'alumini integren funcions que permeten la detecció d'intent de manipulació i falsificació

- Són adequats per a ampolles de vidre o de plàstic PET

- Produeixen un menor impacte mediambiental si es considera el cicle de vida complet d'una ampolla de vi, ja que redueixen significativament el risc de deterioració del vi.
 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Més de 500 referències i 68 cellers a la 37ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya que se celebrarà del 27 al 29 d’octubre al passeig Lluís Companys de Barcelona | Barcelona comptarà amb una setmana plena d’activitats relacionades amb el vi català gràcies a l'acord amb la iniciativa Hotels amb DO del Gremi d’Hotels de Barcelona
01/01/1970
El Grup Peralada adquireix el Grup Chivite després de diversos mesos de negociacions | La facturació consolidada del grup vitivinícola resultant d'aquesta operació superarà els 60 milions d'euros i tindrà presència en pràcticament un centenar de mercats de tot el món
El president d'honor de Gramona rep el reconeixement de la Confraria del Cava de mans del seu president, Toni de la Rosa Torelló | Rita Lamsdorff
Ramon Francas
01/01/1970
La Confraria del Cava ret tribut al president d’honor de Gramona