mercats

La Central de Compres Vitivinícoles una nova empresa per impulsar la competitivitat dels cellers

CCV (Central de Compres Vitivinícoles SL), ha començat l'activitat aquest mes de juny amb l'objectiu de reduir significativament costos a les empreses del sector

El consumidor del 2020 en 8 tendències alimentàries

| 01/06/2016 a les 17:50h
Arxivat a: Mercats, Sector vitivinícola, Vilafranca del Penedès, Cellers, Central de Compres Vitivinícoles
CCV (central de Compres Vitivinícoles S.L) és una nova empresa que té per objectiu posar en valor l'eficiència de la compra conjunta de productes, serveis i subministraments específics del sector vitivinícola. Posa èmfasis en aquells que no generen valor afegit al producte i que, l'automatització i manca de volum dels cellers, no els permeten aconseguir una òptima posició negociadora, cosa que acaba per elevar costos i reduir la competitivitat.

CCV no comercialitza directament, sinó que posa a disposició dels seus associats els acords establerts amb les empreses proveïdores, algunes de les quals ja estan servint actualment als cellers. S'ha arribat a aquests acords seguint processos d'homologació de proveïdors, productes i serveis que garanteixen els màxims estàndards de qualitat.

Amb seu a Vilafranca del Penedès, l'equip de CCV, format per quatre professionals i dirigit per Joan Olivella, compta amb una experiència de més de vint anys al món de les compres de subministraments i serveis dels sectors vitivinícola, publicitari i bancari.

Per Joan Olivella: "Després de les primeres operacions, s'ha detectat un notable marge de millora en els preus d'adquisició que afecten a diferents àrees de despesa -des de la vinya, passant pel procés d'elaboració o la logística".

L'empresa, que ja ha iniciat les primeres operacions. En una primera fase, té previst gestionar les compres d'aproximadament trenta cellers, principalment del Penedès.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Vinícola de Nulles és un celler que des de sempre ha tingut molt present els seus orígens i la seva denominació d’origen, i que s’ha mantingut fidel a un procés de selecció i producció molt curós
01/01/1970
Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal dedicarà el matí de dissabte a promoure un estil de vida saludable