Gastronomia

Cal Blay dirigirà l’Sky Bar de l’Hotel Avenida Sofía de Sitges

Els de Sant Sadurní també han assumit la gestió del restaurant de l’hotel, que passa a dir-se Land Restaurant

​Cal Blay enceta una nova temporada de maridatges amb Gonzalez Byass

| 29/05/2016 a les 20:38h
Arxivat a: Gastronomia, Mirador de les Caves, Cal Blay Vinticinc, Sky Bar, Land Restaurant, Cal Blay

La terrassa Sky Bar de l’Hotel Avenida Sofía de Sitges, que a partir d’ara dirigirà el grup gastronòmic Cal Blay, obrirà les portes al públic a partir del 14 de juny, els set dies de la setmana, d’11 del matí a 11 de la nit per fer-hi vermuts, dinars, sopars. I de les 11 de la nit fins a les 3 de la matinada obrirà com a bar de copes i còctels. Es tracta d’un ampli espai de més de 400 metres quadrats, situat a la setena planta de l’hotel, que gaudeix d’àmplies vistes al mar. Excepcionalment, del 2 al 16 de juny, obrirà només per a sopars els dijous, divendres, dissabtes i diumenges.
 
Amb l’obertura de l’Sky Bar, Cal Blay enceta una nova aventura empresarial amb l’objectiu d’esdevenir un espai de referència en l’oferta gastronòmica d'una de les capitals turístiques del Garraf i un referent turístic a tot el país. A més de la terrassa, el grup de Sant Sadurní també ha assumit la gestió del restaurant de l’hotel, que passa a dir-se Land Restaurant i, com la terrassa, també estarà obert a tot el públic a més dels clients de l’hotel. La carta gastronòmica parteix de la base de la cuina mediterrània i incorpora també plats més exòtics d’arreu del món, com cebiche, risotto, woks o noodles.

El Land Restaurant, amb capacitat per a 80 comensals, servirà dinars i sopars de dilluns a diumenge, tots els dies de l'any. De dilluns a divendres, al migdia, s’oferirà un menú setmanal per 25€ tot inclòs, a més de la carta.
 

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
01/01/1970
Aquesta primera jornada de promoció va servir també per a inaugurar un dels protagonistes principals en la campanya de promoció del concurs de les garnatxes, l’exposició itinerant Garnatxa Blanca