The Gin&Tonic Experience

Casino Peralada prepara The Gin&Tonic Experience, la cita obligada per als amants del gintònic

Casino Peralada vol servir 10.000 Gintonics Premium a la quarta edició de The Gin&Tonic Experience el 27 i 28 de maig

Com a novetat, el saló distribuirà els estands de tast de ginebra de forma temàtica: ibèriques, sensuals, àrtiques, amb caràcter, clàssiques i de fusió

La millor selecció de ginebres i tòniques premium del món, així com una llarga llista de botànics, permetran a cada visitant fins a 2.800 possibilitats de personalitzar el seu gintònic

Només Garnatxa Blanca 2015, nou vi de Peralada

| 12/05/2016 a les 08:25h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Castell de Perelada, Gintònic, The Gin&Tonic Experience, Casino Peralada
S'ha presentat en roda de premsa a la Sala Cotton Club de Castell de Peralada la quarta edició de The Gin&Tonic Experience, que se celebrarà els dies divendres 27 i dissabte 28 de maig al Casino Peralada entre les 19.30 h i les 03.00 h de la matinada.

A la presentació han intervingut; Ferran Vila, director de The Gin&Tonic Experience; Jordi Bernet, director de Màrqueting i Comercial de Casinos Grup Peralada; i David Martín, director de Comunicació i Relacions Institucionals de Grup Peralada.
 

Ferran Vila ha recordat que The Gin&Tonic Experience va néixer amb la intenció de "proposar descobrir al visitant una selecció de les millors ginebres prèmium del mercat, així com algunes de les tòniques més singulars i una extensa representació de botànics, de manera que cada visitant disposi de més de 2.800 possibilitats de personalitzar el seu combinat". Vila ha explicat que la principal novetat d'aquesta quarta edició serà "la divisió de les ginebres de forma temàtica. De manera que els estands estaran agrupats al voltant dels diferents leitmotivs que les defineixen, com Ibèriques, Sensuals, Àrtiques, Amb Caràcter, Clàssiques i De Fusió"; i ha desvetllat algunes de les singulars marques que es podran trobar, com Marton's, elaborada a partir dels millors cereals de producció italiana; Puerto De Indias Strawberry, de color rosa, destil·lada a la província de Sevilla, i amb un intens gust de maduixa; o Star of Bombay, la variant super-prèmium i espectacular de Bombai Sapphire.

Jordi Bernet, ha explicat que el Pavelló del Parc del Castell de Peralada serà altra vegada l'espai on es desenvoluparà la quarta edició de The Gin&Tonic Experience: "més de 1.000 metres quadrats amb 12 mostradors i 12 bàrmans, explicaran a cada visitant les característiques de les ginebres i tòniques, i recomanaran els millors maridatges segons els gustos de cada persona. Sense oblidar que hi haurà dues zones chillout; una a cobert i una altra a l'exterior, que tindran la missió de crear un espai per relaxar-se i gaudir d'un gintònic entre amics".
 

En referencia a l'oferta gastronòmica, Bernet ha recordat, que com en anys anteriors, "es podrà escollir entre un servei de bar al mateix pavelló, un menú al Restaurant El Grill, o bé, el menú especialment creat per a l'ocasió al Castell Peralada Restaurant", i que com sempre, "l'autor de totes les propostes gastronòmiques serà el xef Joan Moreno, seguint les indicacions del sommelier Ferran Vila, essent totes, especialment pensades per maridar-se amb gintònic".

David Martín, ha tancat la presentació explicant que, "Castell de Peralada, ara fa quatre anys, va ser pioner en tot l'Estat en organitzar el primer festival dedicat plenament gintònic, i que des de llavors el certamen no ha deixat de créixer". I que si "a la primera i innovadora edició, l'any 2013, es van convocar més de 2.300 persones i es van servir més de 6.000 combinats. L'edició 2014 es van superar les xifres i es van servir 8.500 gintònics a més de 3.800 assistents". I en el darrer any, "es va arribar als 9.300 gintònics i a 4.200 visitants i enguany es vol arribar a servir la xifra de 10.000 Gintonics a 5.000 persones". Martín també ha volgut recordar que The Gin&Tonic Experience "segueix sent pioner i la referència del sector a tot l'Estat".

En acabar la roda de premsa els assistents han gaudit d'un dinar maridat amb gintònic que reprodueix el menú creat especialment en motiu del certamen pel xef del Casino Peralada, Joan Moreno.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
01/01/1970
Aquesta primera jornada de promoció va servir també per a inaugurar un dels protagonistes principals en la campanya de promoció del concurs de les garnatxes, l’exposició itinerant Garnatxa Blanca