FORMACIÓ

Enoturisme i sommelieria al CETT, disciplines a l’alça que requereixen de professionals experts

Els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Introduiu el codi promocional SOMCUP2016 en el moment de fer la matriculació del curs

CETT-UB inicia el primer diploma universitari de Cocteleria i Mixologia de l'estat

| 21/04/2016 a les 10:35h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, Enoturisme, Sommelieria, CETT
L’any 2016, és l’any de la gastronomia i l’enoturisme. Després que Catalunya fos designada Regió Europea de la Gastronomia (CREG) el passat mes de juliol, la Generalitat ha apostat per ampliar tot el potencial que Catalunya té com a destí culinari i enològic.

Com a conseqüència, les formacions en aquests àmbits, concretament en el de l’enoturisme i la sommelieria, estan agafant cada vegada més força dins la societat. És cert que ara mateix són una tendència a l’alça, però el que també és veritat, és que el sector s’està adaptant i hi ha una necessitat de professionals experts en aquestes matèries.
És per aquest motiu que des del Campus CETT-UB han ampliat l’oferta d’estudis per donar resposta a les demandes del sector. D’aquesta manera, imparteixen formacions tant en enoturisme, com en sommelieria, amb dues modalitats de formació: cursos de curta durada de Formació Contínua CETT i en format online i semipresencial des de CETTeLearning.
Pel que fa a la sommelieria, la proposta formativa del Campus CETT-UB inclou diverses opcions, tant per aquells que volen iniciar-se en la viticultura com per aquells que vulguin professionalitzar i ampliar els seus coneixements especialitzats. Els cursos que es presenten són: el Curs d’Iniciació a sommelier (que s’inicia el 3 de maig), el Curs de Sommelier Semipresencial i el Curs Superior de Sommelier.

D’altra banda, CETT eLearning compta amb el Curs d’Enoturisme - Turisme enològic amb metodologia 100% online. Amb aquest curs d’especialització es pretén formar a professionals en la planificació i la promoció de les destinacions enoturístiques, que siguin capaços de desenvolupar habilitats específiques per a la creació, disseny i implementació d'experiències i activitats dins de l’entorn del vi. 

Tots els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Per fer-ho, només heu d’introduir el següent codi promocional SOMCUP2016, en el moment de fer la matriculació del curs.

A més, encara tenim una notícia millor; aquest Sant Jordi, volem premiar-vos amb un 15% de descompte, si us matriculeu a qualsevol de les nostres formacions de curta durada i eLearning fins el 24 d’abril (inclòs). Només s’ha d’incloure aquest codi al formalitzar la sol·licitud d’admissió: PROMOSTJORDI-2016.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Vinícola de Nulles és un celler que des de sempre ha tingut molt present els seus orígens i la seva denominació d’origen, i que s’ha mantingut fidel a un procés de selecció i producció molt curós
01/01/1970
Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal dedicarà el matí de dissabte a promoure un estil de vida saludable