restaurants

Del mar al Buffet del Casino

Restaurant Magnum del Casino Barcelona, passió pel litre i mig

| 26/02/2016 a les 11:56h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Reportatges, Buffet del Casino
És gairebé impossible entrar en un casino de Las Vegas i no trobar-hi un restaurant mexicà, un italià i una rostisseria al més pur estil americà. Dit d'una altra manera, són anecdòtics els casinos sense aquests tres menjadors. Està de moda perquè la gastronomia és, per davant de tot, diversió i plaer, com el joc.
 

A Barcelona, al Casino, no són menys, i superen les expectatives de l'oferta americana, de llarg, ja que proposen el binomi joc i gastronomia... però mediterrània i peruana-nikkei. Al Restaurant Magnum i a l'Ají, se li suma El Buffet del Casino, un espai còmode, d’ambient molt agradable, on els comensals poden gaudir d’un bufet lliure amb una variada oferta de plats de temporada.

El Buffet del Casino no és un bufet normal. És un restaurant temàtic. Cada temporada ens ofereix un tipus de cuina diferent -cuina de mercat-, de manera que després del marisc, durant aquest any, els protagonistes seran; la primavera (març), la "Feria" (abril), Tutta Italià (abril-maig), l'estiu (juny-juliol), el mediterrani (agost), les havaneres (setembre), la tardor (octubre-novembre) i les festes (desembre). El rom cremat i els grups d'havaneres en directe es combinaran amb la cuina inspirada en la "Feria de Abril", la cuina dels bolets d'hivern, la italiana, etc.
 

Aquests dies el protagonista ha estat el marisc, que juntament amb el peix integra una llarga llista de plats -una trentena- dedicats al concepte "Del Mediterrani a la teva Taula!".
Puntualment obert a les 21.00 h, ofereix una proposta dividida en entrants i plats freds, plats calents i postres. El recorregut de la barra "self-service" -cuidada escrupolosament-, s'inicia amb una bona selecció de gambes, escamarlans, caragols de punxa o navalles, entre altres mariscs. Kilòmetre 0 en estat pur, tenint en compte que el Casino es troba a no més de 300 metres del mar. El recorregut mediterrani segueix amb nivell. Salmó fumat, brotxetes de pop a la gallega, pebrots "del piquillo" farcits de bacallà o amanides de marisc. Però com que no tot és peix a la cuina mediterrània, l'oferta d'entrants passa també per productes de terra endins com pernil ibèric, assortiment d’embotits, assortiment de formatges, foie gras micuit o amanides diverses.

Amb els bufets acostuma a ser recomanable el control. I al Buffet del Casino encara més. Guardem gana pels plats calents o ens en penedirem. Això segur. El recorregut té una parada obligatòria a l'espai reservat per la caldereta de llagosta. Un altre clàssic mediterrani fet amb el millor producte. I si encara queda gana hi ha un servei de planxa -showcooking- per fer carns al moment, servides amb diversos acompanyaments.
 

Pels amants dels dolços, arriba el vostre moment. Una impressionant selecció de rebosteria entre altres especialitats de cuina dolça, sense oblidar tot tipus de fruita fresca.

Però el millor encara està per venir. El final del trajecte, el preu, acostuma a ser perillós quan l'oferta principal és aquest tipus de producte fresc. Les butxaques no estan per ensurts en aquestes èpoques, i fer-se un autohomenatge amb un festival de peix i marisc per 33€ els dijous o 40€ els divendres i dissabtes, és digne d'elogi. Ni més ni menys, 33 o 40€ amb cafès i un ampli ventall de vins per escollir del celler Castell de Perelada.

Del mar al Buffet, digne d'elogi.
 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.