IV edició de La Festa del Vi d'Igualada el proper 7 de novembre

Música, solidaritat i activitats familiars complementaran la programació de la festa

Tot a punt per la 15a edició del Fòrum Gastronòmic de Girona

| 22/10/2015 a les 08:49h
Arxivat a: Fires, La Gran Festa del Vi, Fires, La Gran Festa del Vi


El passat dilluns 19 d’Octubre va tenir lloc la presentació oficial de la IV edició de La Gran Festa del Vi al Vinnart, local situat a la Plaça de l’Ajuntament.
A l’acte, presentat per Xavier Figueres, president d’Igualada Comerç, van assistir-hi l’alcalde igualadí Marc Castells acompanyat de M. Àngels Chacón (regidora de Dinamització Econòmica) i Pere Camps (regidor de Promoció Cultural i Comerç), així com altres membres de l’organització de la festa.

Tal com avançava fa uns dies Igualada Comerç, enguany s’ha fet una clara aposta per tal de donar un salt qualitatiu a la jornada, que serà el proper dissabte 7 de Novembre.  La inauguració de la Jornada serà a les 12 del migdia amb la presència de Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació.
A més a més de l’espai central situat a la Rambla –on durant tot el dia diferents cellers vinguts d’arreu de Catalunya i establiments locals oferiran tasts de vins i degustacions gourmet–  s’ha ampliat la programació amb activitats paral·leles dirigides a tot tipus de públic.  
Es faran 4 tasts solidaris de vermuts, vins i escumosos, dirigits tan a professionals del sector com a persones interessades en la matèria. Els tasts tindran lloc al bar Acústic, amb un preu de 9€ per tast.  Els diners recaptats es destinaran a la Creu Roja en programes d’ajuda pels refugiats de Síria. Les inscripcions es poden realitzar a la seu d’Igualada Comerç, als establiments col·laboradors i al mateix bar Acústic.

D’altra banda també s’han incorporat diverses activitats infantils perquè les famílies puguin gaudir de la festa al complet. Els comerços associats d’Igualada Comerç repartiran els tiquets perquè els infants puguin gaudir d’aquesta activitat. Igualment dedicat a ells, també hi haurà el racó de pintar cares i la trepitjada de raïm, que es farà al migdia, en unes bótes especials cedides pel Celler Vilarnau.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Inspirat en les muntanyes de Prades, ha obtingut medalla d’or al certamen Chardonnay du Monde 2016
Finca Oller del Mas, al Bages | Foto: Oller del Mas
Sergi Cortés
01/01/1970
Entrevista a Frank Margenat, propietari d'Oller del Mas | El celler ha passat d'elaborar 9000 ampolles al 2003 a 140.000 actualment | L'aposta enoturística de la finca amb un castell, zona esportiva i la construcció inminent de 30 bungalows, és el valor afegit del celler del Bages
Pere Pons
01/01/1970
Pons també és director artístic del Jamboree i del San Miguel Mas i Mas Festival | El Vijazz tindrà lloc el 7, 8 i 9 de juliol a Vilafranca del Penedès
01/01/1970
Finalitza amb èxit el programa de Seminaris de Cava per a 350 alumnes internacionals | El projecte forma part d’una col·laboració entre l’Oficina Econòmica i Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Suïssa i l’Institut del Cava