Maridatge de música i vi del Club TR3SC, la DO Penedès i el Mercat de Música Viva de Vic

Per tercer any, el Club TR3SC juntament amb la DO Penedès i el Mercat de Música Viva de Vic, organitza un maridatge de música i vi

| 14/09/2015 a les 10:00h
Arxivat a: Actualitat, Mercat de Música Viva de Vic, DO Penedès, Tr3sc
El pròxim 19 de setembre, el Club TR3SC torna a creuar la música d'alguns artistes del Mercat de Música Viva de Vic amb vins de la DO Penedès a través de la veu de 4 cantants i 1 enòleg, a l'Orfeó de Vic. Aquest any, hem convidat a en Ramon Mirabet, Bikimel, The Pinker Tones i Inspira perquè interpretin algunes de les seves cançons més recents.
 
Mentrestant, l'enòleg Xavi Barba, maridarà cadascuna de les cançons amb vins de la DO Penedès. A partir de la lletra i l'estil melòdic de la cançó, s'escull un vi que per la història del celler i el seu procés d'elaboració ens faci pensar en aquella composició musical.

QUAN: dissabte 19 de setembre a les 12h
ON: Teatre Orfeó de Vic (C.Sant Pere, 9)
PREU: 5€ per a socis i 8€ per a no socis

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Jean Leon obre una línia de vins experimentals amb X-15, el seu primer xarel·lo | Edició limitada de 6000 ampolles amb 4 mesos de criança en inoxidable sobre les seves pròpies mares
01/01/1970
L'aplicació de vins per a dispositius mòbils més utilitzada del món treu una llista amb els vins més votats pels consumidors
01/01/1970
L’adaptació del tema musical de Lluís Llach es presentarà el 13 de desembre a Barcelona i l’entrada es destinarà íntegrament a l’ONG Yamuna
01/01/1970
Masia Vallformosa, Premi al Celler de l’Any, per la innovació tècnica i artística i per l’aposta pels nous productes | El sopar capitular d’entrega dels premis es celebrarà el pròxim dilluns 19 de desembre