Pilar Rahola presenta el seu llibre “Mariona” a Sant Sadurní de la mà de la Confraria del Cava

| 02/04/2015 a les 12:47h
Arxivat a: Entrevistes
L’acte es farà dissabte 11 d’abril a dos quarts de 8 de la tarda al celler de la Fassina de Can Guineu
La periodista Pilar Rahola presentarà dissabte 11 d’abril, a dos quarts de 8 de la tarda al celler de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia, el seu darrer llibre “Mariona”. La presentació del llibre anirà a càrrec del director de RAC1, Eduard Pujol, que conversarà amb l’autora. En acabar s’oferirà una copa de cava.
 
L’acte, que ha organitzat la Confraria del Cava Sant Sadurní,  compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Sant Sadurní, el CIC Fassina, RBA, la Llibreria Jepi, La Cava d’en Sergi i la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya. 
 
Sinopsi de “MARIONA”: Una dona de caràcter que viu la turbulència d'uns anys decisius. El 1824, a la vila de Gràcia, la jove Mariona, està a punt de casar-se. La vida, humil i senzilla, li somriu. Però els anys que es preparen són els d'un segle convuls. Al voltant, d'ella, del seu home i els fills i néts, en la seva lluita per la supervivència, el remolí de la història hi vessarà revoltes i repressions, la industrialització del país i la primera vaga general, les llavors del republicanisme, la maçoneria i la Renaixença. I sempre amb l'amenaça latent de les lleves, les temudes lleves que s'enduen els fills a morir lluny. El país canvia, i la Mariona -la seva consciència de dona i ciutadana- també.
 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
01/01/1970
Aquesta primera jornada de promoció va servir també per a inaugurar un dels protagonistes principals en la campanya de promoció del concurs de les garnatxes, l’exposició itinerant Garnatxa Blanca