Un any de fotografies amb Oriol Alamany

| 20/03/2015 a les 17:08h
Arxivat a: Entrevistes
El celler Segura Viudas de Torrelavit presenta el recorregut anual que el fotògraf de natura Oriol Alamany ha dut a terme durant la collita 2014 a l’Heretat.
Amb dotze mesos per endavant, aquest cronista visual d’un paisatge rural típic del nord del Penedès ha pogut recórrer sense presses tots els racons de l’Heretat i descobrir-ne els tresors que avui es presenten.
 
Les estudiades composicions i les llums extremes plenes de matisos que configuren la mirada particular d’aquest fotògraf aporten una visió única d’un paisatge i una biodiversitat pròpia de les ribes del riu Bitlles.
 
L’encàrrec, que es va iniciar tot just finalitzada la collita 2013, no ha finalitzat fins unes setmanes més enllà de la data prevista perquè el fotògraf va voler esperar si, com així va ser, es produïa alguna nevada que transformés completament el paisatge i aportés una visió inusual difícil d’aconseguir.


 
 
A més a més, la col·lecció complerta de l’any que el fotògraf ha acompanyat la natura i el pas de les estacions està també disponible al compte de flickr de la marca i en el següent enllaç. 
 

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Vinícola de Nulles és un celler que des de sempre ha tingut molt present els seus orígens i la seva denominació d’origen, i que s’ha mantingut fidel a un procés de selecció i producció molt curós
01/01/1970
Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal dedicarà el matí de dissabte a promoure un estil de vida saludable