Vins per a les postres a Cupatges TV

| 30/01/2013 a les 12:30h
Arxivat a: Cupatges TV
Alberto Pizarro elabora un còctail amb bíter al Bobby Gin. En Ferran Centelles ens descobreix els vins adequats per les postres a l'obrador de l’Oriol Balaguer. En Francesc Parramon repassa el procés de creació d’un tap de suro. L’Anna Vicens ajudarà a en Josmar a tastar i maridar un vi rosat. 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Sergi Cortés | 2 comentaris
01/01/1970
Els vins blancs del Priorat són grans desconeguts. El prestigi dels vins negres de la zona massa sovint ens han fet oblidar el potencial d'uns vins contundents però alhora elegants
El Doctor Bonaventura Clotet és investit Confrare d'Honor | Rita Lamsdorff
Ramon Francas
01/01/1970
La Confraria del Cava festeja la 36ª Investidura Tardoral a Codorníu
01/01/1970
Reus serà l'escenari del primer Showroom de promoció del Concurs Internacional de les Garnatxes del món | La data serà aquest proper dilluns de 16:30 h a 20:30 h.