Menjar a la Taverna del Clínic

| 04/07/2012 a les 12:26h
Arxivat a: Opinió
Tapes d'Alçada
Ara que estan de moda aquests vins denominats “…d'alçada”, he volgut relacionar la qualitat i cura d'aquesta taverna (quin nom més bonic, això de tabernacle o taverna com lloc de reunió), amb l'esment “d'alçada” com a senyal de qualitat: qualitat de les matèries primeres, elaboració, presentació, sabor, delicadesa i servei (fonamental!). Però hi ha més: una carta rica i variada, un assortit de formatges nacionals i internacionals gairebé únic a Barcelona, acompanyat d'una bona carta de vins, tant escumosos com tranquils, dolços, etc.... I sobretot a bon preu!! 
En aquesta insigne Taverna del Clínic, la carta és realment una meravella. Vins molt buscats, del gust d'una clientela exigent i del sommelier Manu Simôes, perquè aquesta és l'altra, aquesta Taverna compta amb dos sommeliers titulats, dos professionals del màxim nivell, i amb la màxima implicació del propietari:  “El fet que un negoci d'hostaleria compti amb el servei d'un professional ben format com és el cas d'un sommelier, doncs permet que els vins siguin més barats i es pugui beure millor” Amb independència de les famoses “patates braves”, cal destacar les combinacions de mar i muntanya, com són els peixos amb boletus edulis o els peus de porc amb espardenyes, sense menysprear el generós calibre de les gambes de Palamós, així com els entrants que t'inicien en frescor... dignes d'acompanyar per una gran selecció de vins..... que Manuel Simôes en el servei i el seu germà a la cuina dirigeixen com si d'una orquestra es tractés. Diuen que Eurovegas es muntarà allà on l'esposa del magnat mengi millor, on trobi la millor gastronomia... doncs amics, jo crec que no han de buscar més, ja que Barcelona i Catalunya segueixen estant al capdavant tant en sabors i plaers, com en colors i textures.

Salut!!

Taverna del Clínic, c/ Rosselló 155 - 08036 Barcelona
Tel. 93 410 42 21

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Vinícola de Nulles és un celler que des de sempre ha tingut molt present els seus orígens i la seva denominació d’origen, i que s’ha mantingut fidel a un procés de selecció i producció molt curós
01/01/1970
Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal dedicarà el matí de dissabte a promoure un estil de vida saludable