Formació en tots els àmbits del sector vinícola i gastronòmic
Curs de Tast. Volum III
28/10/2015
La fase olfactiva, primera part | Per Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional. Directora Tècnica de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Curs de tast. Volum II
19/10/2015
Primer pas: l'Examen visual | Per Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional. Directora Tècnica de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Cervesa
13/10/2015
Per Guillem Laporta, sumiller especialitzat en cervesa | Preguntes i respostes sobre la cervesa artesanal i la industrial
Curs de Tast. Volum I
12/10/2015
Suggeriments per a aprendre a tastar sense por | Per Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional. Directora Tècnica de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
08/10/2015
Amb un total de 34 alumnes inscrits, l’èxit de convocatòria d’aquesta primera edició ha portat als organitzadors a començar ja els preparatius d’una nova edició, que es portarà a terme de cara al mes de febrer.
Formació
10/09/2015
Els lectors del nostre diari www.cupatges.cat disposeu d'un descompte per als cursos del CETT
per formar experts en vi català
03/09/2015
L'Espai, fundat l'any passat, compta amb el suport de la DO Catalunya | L'inici del curs està previst pel proper 3 d'octubre |Les inscripcions ja estan obertes
Formació
24/08/2015
Audrey Dore, una exalumna del Curs Superior de Sommelier del CETT, actualment és cap de sommeliers de l'Hotel Omm i del Grup Tragaluz
Aula Cupatges
16/08/2015
Tastem 9 vins fets amb sumoll | Una varietat autòctona que s'utilitza per blancs, rosats, negres i escumosos

Amb introducció d'Àngel Garcia petit, enòleg i farmacèutic 
Internet
15/04/2015
Hem analitzat què busca la gent del món a Internet quan vol fer enoturisme i quina competència hi ha a la xarxa.
Aula de Tast
30/01/2015
Tastem 6 vins 100% parellada, una varietat poc coneguda per a vins tranquils monovarietals.
Aula de Tast Formatges i Vins
03/10/2014
El passat dissabte 27 de setembre ens vam reunir amb 15 entusiastes del món del vi i la gastronomia per fer un tast de vins i formatges catalans sota la batuta el Ramón Roset. Coneixent bé els formatges vam escollir amb rigorositat els vins per maridar-los.
Pàgina 2 de 2