Formació en tots els àmbits del sector vinícola i gastronòmic
formació
11/05/2017
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) presenta un nou curs sobre enoturisme, en el marc de la seva formació continuada i en una aposta decidida per un sector creixent a Catalunya i a la resta de l’Estat Espanyol
cava
07/10/2016
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
cett
14/08/2016
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
Formació
Ramon Roset
15/07/2016
Josep Pelegrin, Millor Sommelier d’Espanya 2016, en serà el coordinador
formació
05/07/2016
Per CETT, Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona | Els lectors de cupatges.cat disposen de descomptes en les matrícules dels diferents cursos de sommeliers
CETT
28/04/2016
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
FORMACIÓ
21/04/2016
Els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Introduiu el codi promocional SOMCUP2016 en el moment de fer la matriculació del curs
Maridatges
Chiara Gai
11/03/2016
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai ens dóna pistes per fer maridatges de manera correcta
VINS
Ramon Roset | 6 comentaris
10/02/2016
Recuperació dels tradicionals vins blancs brisats que s'elaboraven antany.
RATAFIA
13/01/2016
La ratafia perviu com a producte català lligat al calendari i al pes de la tradició | S’elabora a licoreries i cases particulars simbolitzant territori, costum i gastronomia
FORMACIÓ
05/01/2016
Quart reportatge de la sèrie d’articles divulgatius que expliquen, de forma senzilla però alhora completa, tot el procés del vi, des de la vinya fins a l’ampolla
Curs de Tast
22/12/2015
Fase gustativa, segona part | Per Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional. Directora d’Innovació de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
FORMACIÓ
09/12/2015
Tercer reportatge de la sèrie d’articles divulgatius que expliquen, de forma senzilla però alhora completa, tot el procés del vi, des de la vinya fins a l’ampolla
Curs de Tast
02/12/2015
Fase gustativa, primera part | Per Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional. Directora d’Innovació de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
CURS DE TAST
16/11/2015
Fase Olfactiva, quarta part | Per Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional. Directora d’Innovació de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
FORMACIÓ
16/11/2015
Segon reportatge de la sèrie d’articles divulgatius que expliquen, de forma senzilla però alhora completa, tot el procés del vi, des de la vinya fins a l’ampolla.
CURS DE TAST
Fotolia | xactive
09/11/2015
Fase Olfactiva, tercera part | Per Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional. Directora d’Innovació de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
FORMACIÓ
07/11/2015
Encetem amb aquest reportatge una sèrie d’articles divulgatius que explicaran, de forma senzilla però alhora completa, tot el procés del vi, des de la vinya fins a l’ampolla.
CURS DE TAST
03/11/2015
Fase Olfactiva, segona part | Per Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional. Directora Tècnica de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Curs de Tast. Volum III
28/10/2015
La fase olfactiva, primera part | Per Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional. Directora Tècnica de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Pàgina 1 de 2