curiositats
01/01/1970
El xef britànic, el darrer cap de setmana, davant les preguntes d'alguns dels usuaris no va dubtar a donar respostes afins al seu estil tan propi
denominacions d'origen
SORTEIG
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de vi valorades en 240€ | El sorteig finalitzarà el 28 de febrer
mercats
01/01/1970
Un vi es juga la seva rellevància i atractiu al mercat de Gran Consum en només set segons | Si un nou disseny funciona, el producte augmenta un 5,5% de mitjana les seves vendes
cartaví
01/01/1970
L’AVC va celebrar una taula rodona sobre com ha de ser un bona carta de vins, en el marc dels premis CARTAVÍ | D’aquesta acció sortirà una decàleg que es presentarà el dia 23 de març durant el lliurament de premis
fires
01/01/1970
El Celler Clos Figueras organitza per al proper 26 de febrer la tercera mostra d'olis d'oliva catalans a la comarca del Priorat
sorteig
01/01/1970
Participa i guanya una plaça al curs valorat en 600€ només per ser lector de cupatges.cat
enoturisme
Gastronomia
01/01/1970
La campanya es durà a terme cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny i se celebraran un total de 31 sopars | Tots els menús inclouran una varietat de croqueta a l’aperitiu per commemorar que es compleixen 150 anys de la primera referència escrita sobre aquesta elaboració al nostre país

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
curiositats
01/01/1970
Aquesta màquina és l'única destinada als clients a tots els Estats Units, només n'hi ha una altra a Nova York, a les oficines corporatives Moët-Hennessy, però està explícitament a disposició dels empleats
infografia
01/01/1970
Quantes mides d'ampolla hi ha? | Quants litres hi caben a cada format?
BARCELONA
Unes turistes aquest dijous davant d'una parada que ven fruita tallada | Adrià Costa
Jordi Bes
01/01/1970
"El que no volem és que la gent hi vagi menjant dins", afirma la regidora Montserrat Ballarín | L'Ajuntament prepara un paquet de mesures per recuperar el mercat per als barcelonins
enoturisme
01/01/1970
Amb el lema "Volem Veure com t'empastifes", enoturismePENEDÈS ha creat un concurs de fotos de calçotades
enoturisme
01/01/1970
«The Drinks International» ha reconegut a un important celler de Sant Sadurní com a millor centre de visites per la seva història, la seva àmplia oferta enoturística i les excel·lents crítiques dels seus visitants
cellers
01/01/1970
Fruit de l'acord signat al celler de Torrelavit, l'Heretat Segura Viudas és des d'aquests moments nova entitat ‘Custòdia del Territori’ de l’organització internacional SEO-BirdLife.
denominacions d'origen
01/01/1970
Arrenca un concurs de relats eròtics inspirats en el vi i el clàssic Penedès | Literatura, erotisme, gastronomia i vins es fusionen al Penedès
curiositats
Cameron Diaz, a l'esquerra, i Gwyneth Paltrow
01/01/1970
Vin-Up Lift és una crema amb efecte lífting gairebé instantani feta a partir de vi de gel | Segons el Daily Mail, la crema fa furor entre les famoses que la utilitzen en comptes del conegut Botox
vins
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen
mercats
Bar de vins Matos, a Barcelona | Matos
01/01/1970
L'estudi mostra les preferències vinícoles tant dins com fora de casa | La llar continua sent el lloc preferit pels consumidors | El consumidor està més obert a tastar vins de diferents DO quan consumeix fora de casa
territori
Els gossos del tofonaire Josep Alhama acaben de trobar una de les primeres tòfones. | ACN Busquets L.
01/01/1970
El nombre de llicències expedides s'ha reduït al voltant del 20% els darrers dos anys
DO Penedès
01/01/1970
La DO Penedès fa una interpretació sonora del món del vi de la mà del percussionista Santi Carcasona |
varietats
Unesco
Méndez de Vigo, menjant unes tapes. | Ministeri d'Educació, Cultura i Esport
Roger Tugas | 2 comentaris
01/01/1970
Méndez de Vigo va defensar en campanya electoral que impulsaria la candidatura, però ara reconeix que el procés no és tan senzill per la llista d'espera existent | El ministre va assegurar que, si alguna cosa uneix els espanyols, aquesta són "les truites de patates, les croquetes, l'amanida russa i les patates braves"
cellers
01/01/1970
Fundat l’any 1917 i situat al sud-oest de la comarca del Priorat, actualment és un dels referents de la jove Denominació d’Origen Montsant.
novetats
01/01/1970
Aquests vins formen part del projecte més vital i personal del jove viticultor, Albert Jane, a Finca Mas Vilella, la masia de la seva família
DO Catalunya
01/01/1970
La campanya busca reconèixer la divulgació del vi de proximitat amb DO que duen a terme els restauradors | La iniciativa destaca la prescripció de restaurants de tot tipus, amb un especial èmfasi en els restaurants de proximitat que ofereixen vins catalans amb els seus menús diaris
enoturisme
Mas Espelt | foto: Celler Espelt
01/01/1970
Us proposem 6 hotels amb encant per disfrutar uns dies de la gastronomia, els vins i l'entorn empordanès
L'actualitat, en breu
curiositats
Ferran Centelles dirigint un tast a la companyia easyjet durant el vol Barcelona - Burdeus | Cupatges
01/01/1970
Els auxiliars de vol de les millors companyies reben formació per a servir vins | S'ha de tenir en compte l'entorn tan particular com la cabina d'un avió a l'hora d'escollir els vins que es serviran a bord
vilarnau
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
L'aposta per la fusta de castanyer de Vilarnau ha convertit el vi i el cava Capricis en 2 dels xarel·los més atractius del mercat
concursos
01/01/1970
Els dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer se celebrarà a Marsella la fira que porta el mateix nom que el concurs, Millésime Bio, i serà el punt de trobada de cellers i viticultors ecològics i biodinàmics d’arreu del món
mercats
Monvínic, a Barcelona | Foto: Monvínic
qalidès
01/01/1970
Marcelo Desvalls, del celler Finca Viladellops, substituirà a Mireia Torres després de quatre anys en el càrrec | Desvalls ocuparà la presidència els propers dos anys i es converteix en el tercer president en la història de Qalidès, associació nascuda l'any 2004 i conformada en l'actualitat per catorze cellers familiars
01/01/1970
Inspirat en les muntanyes de Prades, ha obtingut medalla d’or al certamen Chardonnay du Monde 2016
01/01/1970
Un vi es juga la seva rellevància i atractiu al mercat de Gran Consum en només set segons | Si un nou disseny funciona, el producte augmenta un 5,5% de mitjana les seves vendes
01/01/1970
Quantes mides d'ampolla hi ha? | Quants litres hi caben a cada format?
01/01/1970
El sistema ideat per Wine Condoms va ser supervendes als Estats Units aquest passat Nadal
Bar de vins Matos, a Barcelona | Matos
01/01/1970
L'estudi mostra les preferències vinícoles tant dins com fora de casa | La llar continua sent el lloc preferit pels consumidors | El consumidor està més obert a tastar vins de diferents DO quan consumeix fora de casa
01/01/1970
La DO Penedès fa una interpretació sonora del món del vi de la mà del percussionista Santi Carcasona |
01/01/1970
El Celler Clos Figueras organitza per al proper 26 de febrer la tercera mostra d'olis d'oliva catalans a la comarca del Priorat
01/01/1970
Al Penedès la sequera va afectar tot el procés vegetatiu, reduint el rendiment de la vinya | Al Priorat el 2016 ha estat un gran any gràcies a l’excel·lent qualitat del raïm i bones condicions climatològiques
01/01/1970
Amb aquest resultat es deixen enrere les previsions a la baixa que s’havien fet inicialment
01/01/1970
​​«Aquest any preveient la manca de pluges hem decidit llaurar més, la poca aigua que ha caigut ha sigut per alimentar els ceps»
01/01/1970
​​«Els objectius a curt termini són implantar la noves subzones i donar-les a conèixer per tal de millorar la precepció del consumidor dels vins de la D.O. Penedès»
01/01/1970
La verema es fa a mà a la totalitat de la finca, de 22 Ha, en una anyada en què la qualitat s'ha vist afavorida per una minva en la quantitat de raïm.
Unes turistes aquest dijous davant d'una parada que ven fruita tallada | Adrià Costa
Jordi Bes
01/01/1970
"El que no volem és que la gent hi vagi menjant dins", afirma la regidora Montserrat Ballarín | L'Ajuntament prepara un paquet de mesures per recuperar el mercat per als barcelonins
01/01/1970
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
01/01/1970
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de vi valorades en 240€ | El sorteig finalitzarà el 28 de febrer
01/01/1970
Participa i guanya una plaça al curs que impartirà l'enòloga Blanca Ozcàriz només per ser lector de Cupatges
Pere Regull, LLuís Tolosa, Francesc Olivella i Sergi Vallès
01/01/1970
Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor, ha presentat la seva darrera obra, que mostra i posa en valor el territori de la DO Penedès amb més de 210 llocs per gaudir del turisme del vi i prop de 500 vins i caves recomanats
01/01/1970
Escrit per Josep Pelegrín, recentment nomenat Millor Sumiller d’Espanya 2016. Anteriorment, Millor Sumiller de Catalunya 2014 i 2015 | L'obra gràfica inclou més de 350 fotografies i relata la història del sector al Bages, la situació actual i els reptes de futur
Alicia Andreu
01/01/1970
Què hi ha de veritat en la tradicional relació del vi amb l'amor i el sexe? | Els vins augmenten el desig sexual? | Veritats i mites sobre aquests aliments
01/01/1970
Visitem una de les catedrals del vi de Catalunya | Quico Ortega fa un reportatge fotografic del celler modernista de Sarral
01/01/1970
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
01/01/1970
L'excap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del "dos palillos", cuina, investiga i reivindica el receptari gastronòmic en format de tapa.
Marc Serrano Òssul
01/01/1970
01/01/1970
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?