01/01/1970
Aquesta nova cervesa, la segona del projecte Moritz Beer Lab, s'ha creat amb la col·laboració de Triticum
DO Catalunya
01/01/1970
El Bloc de Núria Martí, Pretty Wines, guanya el concurs BlocDOCat de la DO Catalunya | William Polard, amb el millor post i Arnau Vivó, amb la millor fotografia a Instagram, completen el podi
gastronomia
Ramon Roset | 1 comentari
01/01/1970
Recomanem 5 formatges imprescindibles del nostre territori | Dos formatges fets amb llet de vaca, dos amb llet de cabra i un d'ovella
01/01/1970
Els 35 cellers participants van oferir més d'un centenar de referències de vins elaborats únicament amb xarel·lo
fires
01/01/1970
Els cellers d’aquesta població presentaran els seus vins a la plaça de les Eres, un esdeveniment que també inclourà gastronomia local.
actualitat
01/01/1970
​El proper dissabte 2 de Juliol, la Comissió Organitzadora de la Festa del Vi celebrarà el III Eclipsi de Garnatxa Blanca a Arnes

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 13 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
FIRES
01/01/1970
El Teatre de Torroja, recentment reformat, és l’espai patrimonial de la DOQ Priorat que protagonitza el 8 de juliol, a les 19.30 h, una nova edició del cicle “Divendres DiVins”.
enoturisme
01/01/1970
La nova assessoria aposta per un turisme intel·ligent que permeti posicionar Catalunya com a destinació enoturística en els mercats interiors i exteriors
CELLERS
01/01/1970
Tomorrowland és un dels festivals de música electrònica més gran del món | Vallformosa regala dues entrades dobles als millors selfies on es vegi brindar amb cava | Es pot participar fins el 8 de juliol
ALIMENTACIÓ
Laura Conde | Cap comentari
01/01/1970
La Laura Conde ens descobreix set restaurants saludables que no ens podem perdre si això del menjar "healthy" va amb nosaltres
qalidès
01/01/1970
Qalidès Terrers del Penedès posa de moda una nova manera de presentar el vi | L'esdeveniment es va convertir en trending topic amb l'etiqueta #speedtasting16 en un moment de la nit, evidenciant la importància de les noves formes de presentar el vi per seduir un públic més jove.
Còctels
01/01/1970
7 de cada 10 enquestats creuen que els còctels amb cava estan de moda, encara que la majoria segueixen optant pels clàssics de rom, ginebra, whisky i cava, els preferits com a base d'un bon còctel
FESTIVALS
Sergi Cortés | Cap comentari
01/01/1970
Amb l'aforament pràcticament venut, el proper 15 de juliol arriba el Sons Solers | Un exclusiu festival de música i gastronomia amb Blaumut, Ramon Mirabet, Joana Serrat i Núria Graham
Còmics i Vi
01/01/1970
El segon còmic és un producte de Deamo Bros, el duet format per Raul Deamo i Danide
VINS
01/01/1970
​Castell del Remei presenta les noves anyades i la nova imatge del seu duet més emblemàtic, Gotim Blanc 2015 i Gotim Bru 2013
L'actualitat, en breu
gastronomia
Laura Conde | Cap comentari
01/01/1970
Cervesa artesana, melmelada, oli, sobrassada, formatge o ratafia són productes típics de la nostra cultura | La Laura Conde fa una tria de set productes kilòmetre 0
01/01/1970
Sota el lema “El vi escolta la veu de la terra”, el passat dilluns 20 de juny, es va celebrar el Saló Professional de Vins Ecològics, Biodinàmics i Naturals al Museu Marítim de Barcelona
verema solidària
01/01/1970
La iniciativa dóna suport a les entitats socials del Penedès i del Garraf que lluiten contra la pobresa i l'exclusió social | El projecte uneix territori, vi català i solidaritat
XAREL·LO
01/01/1970
L'edició acollirà 35 cellers i elaboradors que oferiran els seus vins, caves, clàssics i ancestrals, elaborats únicament a partir de la varietat xarel·lo
cellers
01/01/1970
Jean Leon obre una línia de vins experimentals amb X-15, el seu primer xarel·lo | Edició limitada de 6000 ampolles amb 4 mesos de criança en inoxidable sobre les seves pròpies mares
ACTUALITAT
01/01/1970
És un nou distintiu de qualitat per a caves d’alta gamma de la DO Cava, per damunt dels Reserves i els Grans Reserves | Inclourà aquells caves elaborats amb raïm procedents d’un paratge determinat com excepcional per les seves condicions climatològiques o geològiques
Ramon Roset | 1 comentari
01/01/1970
Recomanem 5 formatges imprescindibles del nostre territori | Dos formatges fets amb llet de vaca, dos amb llet de cabra i un d'ovella
01/01/1970
Hannah Seaton proposa un vi del Priorat com a llegenda de la setmana al portal anglès Decanter
01/01/1970
Per aquest Sant Joan recomanem 2 vins negres de Vinyes Domènech i 2 caves, de Llopart i d'Huguet de Can Feixes
Laura Conde | Cap comentari
01/01/1970
La Laura Conde ens descobreix set restaurants saludables que no ens podem perdre si això del menjar "healthy" va amb nosaltres
01/01/1970
La patronal del vi català impulsa un gran centre lúdic i cultural del vi i l'enoturisme, a Barcelona, que pretén convertir-se en el quilòmetre zero del sector vitivinícola català

 
01/01/1970
Els cellers d’aquesta població presentaran els seus vins a la plaça de les Eres, un esdeveniment que també inclourà gastronomia local.
01/01/1970
Per aquest Sant Joan recomanem 2 vins negres de Vinyes Domènech i 2 caves, de Llopart i d'Huguet de Can Feixes
01/01/1970
Premiat com el millor sauvignon blanc en bóta al Concours Mondial du Sauvignon, és al mercat des d'aquest juliol passat
01/01/1970
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
01/01/1970
Els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Introduiu el codi promocional SOMCUP2016 en el moment de fer la matriculació del curs
Chiara Gai | Cap comentari
01/01/1970
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai ens dóna pistes per fer maridatges de manera correcta
Ramon Roset | 5 comentaris
01/01/1970
Recuperació dels tradicionals vins blancs brisats que s'elaboraven antany.
01/01/1970
La ratafia perviu com a producte català lligat al calendari i al pes de la tradició | S’elabora a licoreries i cases particulars simbolitzant territori, costum i gastronomia
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de cava Orgànic 2011 | El sorteig finalitzarà el 29 de febrer
01/01/1970
El segon còmic és un producte de Deamo Bros, el duet format per Raul Deamo i Danide
01/01/1970
Barcelona Wine, de Lluís Tolosa, rep el premi “2nd Best Wine Tourism Book in the World”
Laura Conde | Cap comentari
01/01/1970
La Laura Conde ens descobreix set restaurants saludables que no ens podem perdre si això del menjar "healthy" va amb nosaltres
01/01/1970
Visita virtual al celler Waltraud de Torres, a Pacs del Penedès | Fotografies fetes per Quico Ortega
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?