cava
01/01/1970
Un showroom amb més de 45 cellers han reunit avui més de 300 professionals de la restauració, botigues especialitzades, sommeliers, bloggers i mitjans de comunicació a l’Hotel Melià Barcelona Sarrià | El Saló Cava Premium, que se celebra per segona vegada a la capital comtal, ha estat inaugurat pel president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet i ha comptat amb la col·laboració de l’Institut del Cava i de PimeCava
Tasta Vilella
01/01/1970
El tret de sortida de la celebració serà a les vuit del vespre, a la plaça de les Eres
01/01/1970
Per primera vegada, el certamen se celebra al juliol per aprofitar les temperatures nocturnes suaus i gaudir d’una vetllada agradable a la llum de la lluna i amb música en viu
Jean Leon
01/01/1970
El celler Jean Leon, al cor del Penedès, acull la mostra ‘El Minotaure al Laberint’ de Josep Guinovart, pintor català referent en l’art abstracte, fins al 12 de juliol.
do penedès
01/01/1970
Els vins xarel·lo de la DO Penedès i la gastronomia de El Gat Blau es mariden amb l’actuació dels Castellers de Vilafranca

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Nou Celler
Novetats
01/01/1970
El Brut Reserva Fresh destaca pel la singularitat de la varietat malvasia, que li aporta aromes cítriques i de fruita tropical
sons del món
01/01/1970
Aquest proper dissabte, concert inaugural a la platja d'Empuria Brava, amb entrada gratuïta
DOQ Priorat
01/01/1970
Lauren Mowery, reconeguda periodista experta en vi, va assistir a l'Espai Priorat aquest mateix 2017 i el 13 de juny va publicar una llista dels vins que van cridar-li més l'atenció
FORMACIÓ
Decantar un vi moltes vegades és la millor opció perquè aquest s'oxigeni | CETT
01/01/1970
Article de Mercè Garcia, Coordinadora de Cursos d'Extensió Universitària de Restauració CETT
01/01/1970
Els experts, dividits: uns reclamen accions per aprofitar el potencial econòmic del paisatge, i d’altres temen els perills del monocultiu | El planejament urbanístic per a la vegueria impulsa el CEPvi a promoure accions a l’àmbit del Penedès entre un congrés i l’altre
novetats
perelada
Maqueta del nou celler de Perelada
01/01/1970
La família Suqué-Mateu invertirà 30 milions d’euros en un nou celler que persegueix l’excel·lència del vi | Els arquitectes de RCR, premiats amb el prestigiós Pritzker, han concebut un edifici singular, totalment integrat en l’entorn i pioner a Europa en termes de sostenibilitat | Les obres, que començaran quest mes de juny, finalitzaran el 2019.
vinomics
01/01/1970
El relat de Jaime Martín és la segona entrega d’aquesta segona edició de Vinòmics, que es continuaran publicant mensualment a la web de la DO Catalunya.
DOQ Priorat
01/01/1970
L’acte a la DOQ Priorat tindrà lloc el proper divendres 30 de juny a partir de les 19.30h a la Cartoixa d’Escaladei
01/01/1970
Juny és sinònim d’inicis d’estiu. I també és sinònim de préssec d’Ordal, protagonista indiscutible durant aquests mesos al municipi de Subirats.
bars
Imatge de la terrassa d'un bar | Adrià Costa
01/01/1970
Un estudi compta el nombre d'establiments que hi ha a cada ciutat i fa la mitjana per cada 1.000 habitants | Tavertet, Forés, Setcases, Queralbs, Toses, la Selva de Mar i Port de la Selva lideren la llista a Catalunya
DO Penedès
01/01/1970
La Denominació d’Origen Penedès presenta el segon vídeo realitzat de la mà de Santi Carcasona en què juga amb els sons més quotidians del món del vi
Monólogo
Leticia Dolera | ©2017 Miquel Monfort
01/01/1970
Monólogo Vino i l'actriu Leticia Dolera han presentat oficialment la cançó de l'estiu en un acte celebrat a Madrid | L'actriu ha posat veu i ha protagonitzat un videoclip que neix fruit de la col·laboració dels seguidors de la marca.
nutrició
01/01/1970
Un estudi de la revista digital Wine Folly revela dades interessants pel que fa a la salut sobre el consum moderat de vi o cervesa
Albet i Noya
01/01/1970
El celler penedesenc, pioner en vins de cultiu ecològic, inspira els seus clàssics Penedès en les papallones, un dels animals més sensibles a l’ús de productes químics | El Brut Reserva, el Brut Nature Reserva 3 i el Rosat Reserva arriben aquest estiu al mercat amb la seva imatge renovada
Blanc Pescador
cellers
01/01/1970
Cellers Unió s’estrena a les xarxes socials amb un nou perfil de Facebook i Instagram. Amb aquestes eines, Cellers Unió busca obrir un nou canal d’interacció amb els consumidors i aficionats al món del vi
L'actualitat, en breu
denominacions d'origen
01/01/1970
L'objectiu del Projecte LIFE PRIORAT + MONTSANT és demostrar un model innovador de producció vitivinícola sostenible i d'alta qualitat| El projecte cofinançat per la Unió Europea, mitjançant el programa LIFE, compta amb 1,5 milions d'euros de pressupost
Bouquet d'Alella
01/01/1970
El celler aposta per experimentar amb diferents varietats i elaboracions, per sorprendre amb vins especials
Destil·lats
01/01/1970
Investigadors de la URV i de la Universitat de Tecnologia de Gdansk (Polònia) han aplicat tècniques analítiques ràpides per discriminar les begudes alcohòliques segons la manera de producció i l’origen botànic
curiositats
01/01/1970
La idea ha estat patentada per un arquitecte i empresari italià que farà el seu llançament oficial a finals d'any, a Milà
curiositats
01/01/1970
Cinc llocs ben especials on es fa vi, o on s'experimenta per treure el millor rendiment de les vinyes
recomanacions
01/01/1970
Recomanem 7 vins blancs que han passat uns mesos per bóta | Des d'Alella fins a la Terra Alta, passant pel Penedès o pel Priorat, els 7 vins mereixen un reconeixement per la seva gran qualitat
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Per en Xuriguera, “l'autenticitat que hi ha als vins de la Terra Alta és única"
01/01/1970
El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha inaugurat Les Vinyes del Convent, el nou celler de l’empresari i viticultor Elies Gil Bel a Horta de Sant Joan
01/01/1970
El Brut Reserva Fresh destaca pel la singularitat de la varietat malvasia, que li aporta aromes cítriques i de fruita tropical
Decantar un vi moltes vegades és la millor opció perquè aquest s'oxigeni | CETT
01/01/1970
Article de Mercè Garcia, Coordinadora de Cursos d'Extensió Universitària de Restauració CETT
01/01/1970
El celler penedesenc, pioner en vins de cultiu ecològic, inspira els seus clàssics Penedès en les papallones, un dels animals més sensibles a l’ús de productes químics | El Brut Reserva, el Brut Nature Reserva 3 i el Rosat Reserva arriben aquest estiu al mercat amb la seva imatge renovada
01/01/1970
El tret de sortida de la celebració serà a les vuit del vespre, a la plaça de les Eres
01/01/1970
Sumarroca organitza les vetllades Musicals amb la Orquestra de Cambra Catalana
01/01/1970
Aquest proper dissabte, concert inaugural a la platja d'Empuria Brava, amb entrada gratuïta
01/01/1970
Al Penedès la sequera va afectar tot el procés vegetatiu, reduint el rendiment de la vinya | Al Priorat el 2016 ha estat un gran any gràcies a l’excel·lent qualitat del raïm i bones condicions climatològiques
01/01/1970
Amb aquest resultat es deixen enrere les previsions a la baixa que s’havien fet inicialment
01/01/1970
​​«Aquest any preveient la manca de pluges hem decidit llaurar més, la poca aigua que ha caigut ha sigut per alimentar els ceps»
01/01/1970
​​«Els objectius a curt termini són implantar la noves subzones i donar-les a conèixer per tal de millorar la precepció del consumidor dels vins de la D.O. Penedès»
01/01/1970
La verema es fa a mà a la totalitat de la finca, de 22 Ha, en una anyada en què la qualitat s'ha vist afavorida per una minva en la quantitat de raïm.
01/01/1970
El Brut Reserva Fresh destaca pel la singularitat de la varietat malvasia, que li aporta aromes cítriques i de fruita tropical
01/01/1970
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) presenta un nou curs sobre enoturisme, en el marc de la seva formació continuada i en una aposta decidida per un sector creixent a Catalunya i a la resta de l’Estat Espanyol
01/01/1970
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
Quico Ortega
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de cava | El sorteig finalitzarà el proper 20 de juny
01/01/1970
Vols guanyar 2 dorsals per la cavacursa i una caixa de cava Tendencias? Participa en el sorteig, tens temps fins l'1 de maig!
01/01/1970
El llibre de Centelles, publicat per Planeta Gastro, ha rebut aquest prestigiós premi per haver estat escollit com a millor llibre del món en la categoria Food and Wine
01/01/1970
L'acte va tenir lloc a Santa Maria del Camí, a Mallorca, el passat 29 d'abril
01/01/1970
Un estudi d’experts de la Universitat de Barcelona i del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició (CIBERobn) revela que un temps de cocció més llarg i la sinergia entre els ingredients milloren la quantitat i la biodisponibilitat de molècules antioxidants en el sofregit, una salsa de tomàquet típica en la dieta mediterrània
01/01/1970
Visitem una de les catedrals del vi de Catalunya | Quico Ortega fa un reportatge fotografic del celler modernista de Sarral
Barnabier | Barnabier
01/01/1970
Brasserie Flo, Barnabier i Restaurant 2007 a La Fuliola han estat els restaurants adherits amb els que hem conversat
01/01/1970
Descobreix com és l'interior dels dormitoris del restaurant garrotxí | Les imatges han tingut més de 2 milions de visualitzacions
Els finalistes i els premiats, juntament amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, al Palau de Pedralbes | Associació Vinícola Catalana
01/01/1970
Els restaurants Winsor, Ospi, Villa Retiro, La Boscana i Vicus guanyen els Premis Cartavi 2016 en la categoria A | Josep Roca, sommelier i cap de sala del Celler Can Roca rep el premi especial d’aquesta edició
01/01/1970
La fundació ha realitzat un anàlisi de la cuina autòctona i de les cartes dels establiments de Grandvalira-Saetde amb l’objectiu de potenciar la gastronomia andorrana | L’objectiu del projecte és crear coneixement de la cuina andorrana als restaurants de l’estació i que aquest sigui un element diferenciador respecte altres destinacions
01/01/1970
A l'hora de reservar taula en un restaurant, les possibilitats són d'allò més inversemblants | Menjar penjat amb una grua a 50 metres d'alçada, despullat amb la teva parella, al fons de l'oceà índic o amb els ulls tapats | Aquí teniu algunes de les propostes gastronòmiques més extravagants del món