varietats
01/01/1970
La Parellada és una de les varietats tradicionals del cava | Plantada en alçada produeix també grans vins
gastronomia
Volcanic és una nova ginebra, creada amb la base de la ratafia | M. López / ACN
01/01/1970
Se n'han produït 6.000 ampolles que es distribuiran a botigues i restaurants d'arreu de Catalunya i també s'exportarà a Europa
Enoturisme
01/01/1970
Enoturisme Penedès organitza un concurs de fotografia a Twitter i Instagram durant els mesos d’agost i setembre per donar a conèixer el territori, la cultura i el seu patrimoni
01/01/1970
Vilarnau Brut Reserva ha obtingut la Medalla d'Or en la tercera edició de The Champagne & Sparkling Wine World Championships
vins
01/01/1970
Plà dels Àngels 2015, del grup Codorníu Raventós, l’únic vi de l’Estat que figura en aquest exclusiu top ten | El certamen The Global Rosé Master situa en vuitena posició el Priorat del celler Scala Dei
vins ecològics
Òscar Rodrigo | 2 comentaris
01/01/1970
És més car un vi ecològic? No te tractaments? És més saludable? | Óscar Rodrigo, de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech - Escola Espiells, ens ho explica
cellers
01/01/1970
El celler Jean Leon va celebrar, el passat divendres 12 d’agost, una singular vetllada sota les estrelles que va contar amb el 100% d’ocupació
DO Penedès
01/01/1970
La verema a la D.O. Penedès va començar el dia 8 d’agost de 2016, una mica avançada respecte als anys anteriors | S'espera que la qualitat serà molt bona

També us pot interessar

Ramon Roset | 13 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
cellers
01/01/1970
Les tres peces guanyadores s’incorporaran al fons d’art del celler i la resta participaran a la subhasta que enguany dirigirà l’actor gelidenc Biel Duran
cett
01/01/1970
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
fires
L'actualitat, en breu
celler
01/01/1970
Arthur O'Connor roman a la companyia com a assessor enològic | Alejandro López, enòleg de Bodegas Bilbaínas, passa a ocupar la direcció tècnica del celler
Vins recomanats
01/01/1970
2 vins del Priorat, 2 Montsants i un Conca de Barberà, les recomanacions d'aquesta setmana.
Vins
01/01/1970
El vi de Perelada Finca Malaveïna 2012 ha estat seleccionat com a un dels nou millors vins participants a la darrera edició del concurs Sélections Mondiales des Vins Canada.
Nutrició
Foto: Quico Ortega
01/01/1970
És molt més calòric el vi dolç que el negre? I el cava? Té moltes més calories una copa de vi negre que un plàtan? | Hem investigat diferents estudis per concloure les calories aproximades de diferents tipus de vins i caves
noms propis
Sergi Cortés | Cap comentari
01/01/1970
Entrevista amb Ferran Centelles, ex sommelier d'elBulli i actual tastador de Jancis Robinson
vilarnau
Cava Capricis de Vilarnau, amb vi base xarel·lo fermentat en bóta de castanyer | Quico Ortega
gastronomia
Ramon Roset | 2 comentaris
01/01/1970
Recomanem 5 formatges imprescindibles del nostre territori | Dos formatges fets amb llet de vaca, dos amb llet de cabra i un d'ovella
Volcanic és una nova ginebra, creada amb la base de la ratafia | M. López / ACN
01/01/1970
Se n'han produït 6.000 ampolles que es distribuiran a botigues i restaurants d'arreu de Catalunya i també s'exportarà a Europa
01/01/1970
La verema 2016 a Torelló és la primera 100% certificada per la CCPAE
01/01/1970
La Parellada és una de les varietats tradicionals del cava | Plantada en alçada produeix també grans vins
01/01/1970
Plà dels Àngels 2015, del grup Codorníu Raventós, l’únic vi de l’Estat que figura en aquest exclusiu top ten | El certamen The Global Rosé Master situa en vuitena posició el Priorat del celler Scala Dei
Òscar Rodrigo | 2 comentaris
01/01/1970
És més car un vi ecològic? No te tractaments? És més saludable? | Óscar Rodrigo, de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech - Escola Espiells, ens ho explica
01/01/1970
Del 19 al 21 d'agost, V Festa del Vi de Batea, amb la mostra de vins DO Terra Alta en el marc de la Festa Major de Batea
01/01/1970
El tast serà dirigit per Josep Pelegrín el dia 26 d'agost a les 19h al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí
01/01/1970
El pròxim 9 de setembre de 2016, arriba a Figueres una nova edició del seminari Marca Vi
Volcanic és una nova ginebra, creada amb la base de la ratafia | M. López / ACN
01/01/1970
Se n'han produït 6.000 ampolles que es distribuiran a botigues i restaurants d'arreu de Catalunya i també s'exportarà a Europa
01/01/1970
Jean Leon obre una línia de vins experimentals amb X-15, el seu primer xarel·lo | Edició limitada de 6000 ampolles amb 4 mesos de criança en inoxidable sobre les seves pròpies mares
01/01/1970
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
Ramon Roset | Cap comentari
01/01/1970
Josep Pelegrin, Millor Sommelier d’Espanya 2016, en serà el coordinador
01/01/1970
Per CETT, Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona | Els lectors de cupatges.cat disposen de descomptes en les matrícules dels diferents cursos de sommeliers
01/01/1970
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
01/01/1970
Els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Introduiu el codi promocional SOMCUP2016 en el moment de fer la matriculació del curs
01/01/1970
El segon còmic és un producte de Deamo Bros, el duet format per Raul Deamo i Danide
01/01/1970
Barcelona Wine, de Lluís Tolosa, rep el premi “2nd Best Wine Tourism Book in the World”
Foto: Quico Ortega
01/01/1970
És molt més calòric el vi dolç que el negre? I el cava? Té moltes més calories una copa de vi negre que un plàtan? | Hem investigat diferents estudis per concloure les calories aproximades de diferents tipus de vins i caves
01/01/1970
Galeria d'imatges de Caves Vilarnau feta per Quico Ortega
01/01/1970
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?