Oller del Mas
Finca Oller del Mas, al Bages | Foto: Oller del Mas
Sergi Cortés
01/01/1970
Entrevista a Frank Margenat, propietari d'Oller del Mas | El celler ha passat d'elaborar 9000 ampolles al 2003 a 140.000 actualment | L'aposta enoturística de la finca amb un castell, zona esportiva i la construcció inminent de 30 bungalows, és el valor afegit del celler del Bages
fires
Pere Pons
01/01/1970
Pons també és director artístic del Jamboree i del San Miguel Mas i Mas Festival | El Vijazz tindrà lloc el 7, 8 i 9 de juliol a Vilafranca del Penedès
cava
01/01/1970
Finalitza amb èxit el programa de Seminaris de Cava per a 350 alumnes internacionals | El projecte forma part d’una col·laboració entre l’Oficina Econòmica i Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Suïssa i l’Institut del Cava
qalidès
01/01/1970
Marcelo Desvalls, del celler Finca Viladellops, substituirà a Mireia Torres després de quatre anys en el càrrec | Desvalls ocuparà la presidència els propers dos anys i es converteix en el tercer president en la història de Qalidès, associació nascuda l'any 2004 i conformada en l'actualitat per catorze cellers familiars
espai del vi català
Tast per Parelles
01/01/1970
El Premi compleix 10 anys i esgota les inscripcions en 19 minuts | Vila Viniteca augmenta la dotació del guardó fins a 40.000 euros
vinseum
01/01/1970
Un concurs a Instagram adreçat en exclusiva a joves de 18 a 25 anys
Denominacions d'origen
01/01/1970
Enofusión, el Congrés Internacional del Vi, enguany celebra la seva setena edició durant els dies 23, 24 i 25 de gener, al Palacio Municipal de Congresos de Madrid
actualitat
Raymond Roig/AFP/Getty Images
01/01/1970
Les protestes dels viticultors francesos contra els vins espanyols van començar l’abril de 2016, prop del pas fronterer del Voló, al costat de Perpinyà. Es van arribar a abocar 42.000 litres de vi.
enoturisme
01/01/1970
Torres compta amb un equip de trenta persones dedicades a l’enoturisme i ofereix visites guiades i personalitzades en 8 idiomes | El 2016 va rebre uns 100.000 visitants de més de 80 nacionalitats diferents.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
premsa internacional
01/01/1970
​Christelle Guibert, directora de tastos internacionals de la prestigiosa revista de vins Decanter, és una acèrrima cercadora de grans vins que estiguin per sota les vint lliures
vins
Ramon Roset
01/01/1970
Tastem el Llicorella Negre 2015 de Cellers Unió | Complex tot i tenir només 2 mesos de bóta, destaca per la fruita i la mineralitat
espai del vi català
01/01/1970
Perquè el sector del cava millori cal treballar per un origen més concret
torres
01/01/1970
Al Penedès la sequera va afectar tot el procés vegetatiu, reduint el rendiment de la vinya | Al Priorat el 2016 ha estat un gran any gràcies a l’excel·lent qualitat del raïm i bones condicions climatològiques
denominacions d'origen
Macabeus
01/01/1970
Proposem 6 vins blancs fets 100% amb la varietat macabeu | Vins que heu de descobrir per la seva personalitat, frescor i elegància
vins
01/01/1970
L'incendi que va afectar la zona l'estiu del 2012 va minvar la producció de raïm, que el celler va decidir concentrar en la producció del seu negre Camino.
Bars de vins
Interior de la botiga El Petit Celler de Manresa | Estefania Escolà
01/01/1970
L'empresa manresana, que tancarà l'any amb una facturació de 6 milions d'euros, preveu créixer un 20% el pròxim 2017
cellers
01/01/1970
El tastador de Robert Parker a l’Estat espanyol, Luís Gutiérrez, destaca l’aposta del celler pels escumosos excitants
cellers
01/01/1970
Les caves Llopart han aconseguit el premi de la Luxury Travel Guide com a millor Experiència Enoturística de l'any 2017
Nadal
Ramon Roset
01/01/1970
El Ramon Roset ens proposa 6 escumosos per combinar amb 6 menges típiques de nadal
L'actualitat, en breu
vi i tecnologia
01/01/1970
El nou portal dóna especial importància a la zonificació dels seus vins i caves
curiositats
Ferran Centelles dirigint un tast a la companyia easyjet durant el vol Barcelona - Burdeus | Cupatges
01/01/1970
Els auxiliars de vol de les millors companyies reben formació per a servir vins | S'ha de tenir en compte l'entorn tan particular com la cabina d'un avió a l'hora d'escollir els vins que es serviran a bord
vilarnau
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
L'aposta per la fusta de castanyer de Vilarnau ha convertit el vi i el cava Capricis en 2 dels xarel·los més atractius del mercat
vins
01/01/1970
Inspirat en les muntanyes de Prades, ha obtingut medalla d’or al certamen Chardonnay du Monde 2016
01/01/1970
El Premi compleix 10 anys i esgota les inscripcions en 19 minuts | Vila Viniteca augmenta la dotació del guardó fins a 40.000 euros
01/01/1970
Prop d'unes 40.000 persones presencien cada dia les subhastes del mercat de Tsukiji, on els millors cuiners de Tòquio es proveeixen de peix i marisc
01/01/1970
Els membres de l’AEPEV -Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi- han escollit per quart any consecutiu els millors vins de l'estat | 3 vins catalans i un espirituós es colen entre els millors segons la crítica
01/01/1970
Us proposem cinc regals que podeu fer als amants del vi durant aquestes festes de Nadal
Ferran Centelles dirigint un tast a la companyia easyjet durant el vol Barcelona - Burdeus | Cupatges
01/01/1970
Els auxiliars de vol de les millors companyies reben formació per a servir vins | S'ha de tenir en compte l'entorn tan particular com la cabina d'un avió a l'hora d'escollir els vins que es serviran a bord
Pere Pons
01/01/1970
Pons també és director artístic del Jamboree i del San Miguel Mas i Mas Festival | El Vijazz tindrà lloc el 7, 8 i 9 de juliol a Vilafranca del Penedès
01/01/1970
Al Penedès la sequera va afectar tot el procés vegetatiu, reduint el rendiment de la vinya | Al Priorat el 2016 ha estat un gran any gràcies a l’excel·lent qualitat del raïm i bones condicions climatològiques
01/01/1970
Amb aquest resultat es deixen enrere les previsions a la baixa que s’havien fet inicialment
01/01/1970
​​«Aquest any preveient la manca de pluges hem decidit llaurar més, la poca aigua que ha caigut ha sigut per alimentar els ceps»
01/01/1970
​​«Els objectius a curt termini són implantar la noves subzones i donar-les a conèixer per tal de millorar la precepció del consumidor dels vins de la D.O. Penedès»
01/01/1970
La verema es fa a mà a la totalitat de la finca, de 22 Ha, en una anyada en què la qualitat s'ha vist afavorida per una minva en la quantitat de raïm.
01/01/1970
Proposem 6 vins blancs fets 100% amb la varietat macabeu | Vins que heu de descobrir per la seva personalitat, frescor i elegància
01/01/1970
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
01/01/1970
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
01/01/1970
El guanyador d'endurà 2 entrades pel Centre d'Interpretació del Cava + 2 entrades per Simon Coll Xocolaters
Pere Regull, LLuís Tolosa, Francesc Olivella i Sergi Vallès
01/01/1970
Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor, ha presentat la seva darrera obra, que mostra i posa en valor el territori de la DO Penedès amb més de 210 llocs per gaudir del turisme del vi i prop de 500 vins i caves recomanats
01/01/1970
Escrit per Josep Pelegrín, recentment nomenat Millor Sumiller d’Espanya 2016. Anteriorment, Millor Sumiller de Catalunya 2014 i 2015 | L'obra gràfica inclou més de 350 fotografies i relata la història del sector al Bages, la situació actual i els reptes de futur
Alicia Andreu
01/01/1970
Què hi ha de veritat en la tradicional relació del vi amb l'amor i el sexe? | Els vins augmenten el desig sexual? | Veritats i mites sobre aquests aliments
01/01/1970
Visitem una de les catedrals del vi de Catalunya | Quico Ortega fa un reportatge fotografic del celler modernista de Sarral
01/01/1970
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
01/01/1970
L'excap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del "dos palillos", cuina, investiga i reivindica el receptari gastronòmic en format de tapa.
Marc Serrano Òssul
01/01/1970
01/01/1970
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?