cellers
Sergi Cortés | Cap comentari
01/01/1970
20 cooperatives associades i 6 denominacions d'origen agrupa el centre logístic de Vilallonga del Camp, a Tarragona | Un gran treball tant a la vinya com al celler permet a la cooperativa elaborar vins de molta qualitat que comercialitza tant a Catalunya com al mercat exterior
productes ecològics
El 17% de la superfície agrària útil dedicada a la vinya és ecològica | Jordi Torras
01/01/1970
El 12% de la superfície agrària útil correspon a conreus ecològics | Les empreses catalanes d’aquest àmbit representen el 30% de les que hi ha a l’Estat
vins
01/01/1970
El Microscopi, el vi que vol curar, d'Irene Alemany, un vi solidari els beneficis del qual van destinats a diferents accions socials per a la investigació del càncer de mama, va rebre el guardó durant "La Nit dels Sommeliers" 2016
DO Catalunya
01/01/1970
La historieta, que porta per títol Una vida inexperta, és una petita joia autobiogràfica que signa el reconegut Manel Fontdevila.
festivals
01/01/1970
El proper dissabte 23 de juliol, a Roses, Sopa de Cabra i el celler *lavinyeta maridaran vi i música al festival Sons del Món
Nutrició
Foto: Quico Ortega
01/01/1970
És molt més calòric el vi dolç que el negre? I el cava? Té moltes més calories una copa de vi negre que un plàtan? | Hem investigat diferents estudis per concloure les calories aproximades de diferents tipus de vins i caves
DO Catalunya
01/01/1970
Tast Vertical (dissabtes de 9.00 a 10.00h) i Tàpies Fresques (diumenge de 9.00 a 10.00h), amb l'Empar Moliner i el Pere Tapies, seran els programes on la DO tindrà presència
cellers
01/01/1970
L'Equip Nacional de Gimnàstica Rítmica inicia el repte olímpic amb el suport de Freixenet a les xarxes socials

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
cellers
01/01/1970
Amb l’objectiu d’enriquir les properes anyades dels vins Gotim Blanc i Oda Blanc i respondre a l’actual tendència del mercat cap els vins blancs de qualitat, Castell del Remei, un dels cellers històrics de la DO Costers del Segre, ha plantat onze noves hectàrees de Sauvignon blanc i Garnatxa blanca
cellers
01/01/1970
L'empresa obrirà un celler a la finca l'Aranyó | Es destinarà a l’elaboració del vi icona Purgatori, de la DO Costers del Segre
cellers
01/01/1970
El president de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont va presidir l’acte d’entrega dels premis anuals de l’Associació Catalana de Sommeliers, on el celler penedesenc Castellroig Sabaté i Coca va rebre el de Millor Celler 2016
vilarnau
Cava Capricis de Vilarnau, amb vi base xarel·lo fermentat en bóta de castanyer | Quico Ortega
vi i gastronomia
Alicia Andreu | Cap comentari
01/01/1970
L'Alicia Andreu proposa 5 establiments gironins amb una l'oferta gastronòmica i de vins per sorprendre
L'actualitat, en breu
Nació Digital
NacióDigital estrenarà al setembre comunitat de lectors | NacióDigital
01/01/1970
Els membres de la comunitat SócNació rebran beneficis culturals i descomptes, a banda de poder entrar a la cuina del diari i participar en esdeveniments exclusius | Els que s'hi apuntin durant l'estiu entraran en el sorteig d'un Ipad
cellers
01/01/1970
El celler li ha entregat una ampolla màgnum especial amb el nom de la seva filla Àsia.
VINS
01/01/1970
Us proposem 2 vins blancs i 2 vins negres. Tots de diferents estils i passant per 3 denominacions d'origen; la DO Penedès, la DO Montsant i la DO Pla de Bages
noms propis
Sergi Cortés | Cap comentari
01/01/1970
Entrevista amb Ferran Centelles, ex sommelier d'elBulli i actual tastador de Jancis Robinson
formació
01/01/1970
Per CETT, Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona | Els lectors de cupatges.cat disposen de descomptes en les matrícules dels diferents cursos de sommeliers
gastronomia
Ramon Roset | 2 comentaris
01/01/1970
Recomanem 5 formatges imprescindibles del nostre territori | Dos formatges fets amb llet de vaca, dos amb llet de cabra i un d'ovella
El 17% de la superfície agrària útil dedicada a la vinya és ecològica | Jordi Torras
01/01/1970
El 12% de la superfície agrària útil correspon a conreus ecològics | Les empreses catalanes d’aquest àmbit representen el 30% de les que hi ha a l’Estat
Alicia Andreu | Cap comentari
01/01/1970
L'Alicia Andreu proposa 5 establiments gironins amb una l'oferta gastronòmica i de vins per sorprendre
Sergi Cortés | Cap comentari
01/01/1970
Entrevista amb Ferran Centelles, ex sommelier d'elBulli i actual tastador de Jancis Robinson
Ramon Roset | 2 comentaris
01/01/1970
Recomanem 5 formatges imprescindibles del nostre territori | Dos formatges fets amb llet de vaca, dos amb llet de cabra i un d'ovella
01/01/1970
Hannah Seaton proposa un vi del Priorat com a llegenda de la setmana al portal anglès Decanter
01/01/1970
El proper dissabte 23 de juliol, a Roses, Sopa de Cabra i el celler *lavinyeta maridaran vi i música al festival Sons del Món
01/01/1970
La Fira tornarà a situar-se al tram central de la Rambla de la Generalitat | Els organitzadors avancen que l’edició d’enguany presentarà moltes novetats
01/01/1970
Jean Leon organitza, per tercer any, ViArt, un maridatge de vins i art al cor de Penedès
Amb el Penedès als peus des de Font-Rubí | F.Boada
01/01/1970
Una petita ruta, que es pot fer enterament en cotxe o moto, per gaudir de tres miradors amb vistes panoràmiques sobre la comarca | NacióMotor ens ho explica
01/01/1970
Premiat com el millor sauvignon blanc en bóta al Concours Mondial du Sauvignon, és al mercat des d'aquest juliol passat
Ramon Roset | Cap comentari
01/01/1970
Josep Pelegrin, Millor Sommelier d’Espanya 2016, en serà el coordinador
01/01/1970
Per CETT, Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona | Els lectors de cupatges.cat disposen de descomptes en les matrícules dels diferents cursos de sommeliers
01/01/1970
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
01/01/1970
Els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Introduiu el codi promocional SOMCUP2016 en el moment de fer la matriculació del curs
Chiara Gai | Cap comentari
01/01/1970
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai ens dóna pistes per fer maridatges de manera correcta
01/01/1970
El segon còmic és un producte de Deamo Bros, el duet format per Raul Deamo i Danide
01/01/1970
Barcelona Wine, de Lluís Tolosa, rep el premi “2nd Best Wine Tourism Book in the World”
Foto: Quico Ortega
01/01/1970
És molt més calòric el vi dolç que el negre? I el cava? Té moltes més calories una copa de vi negre que un plàtan? | Hem investigat diferents estudis per concloure les calories aproximades de diferents tipus de vins i caves
01/01/1970
Galeria d'imatges de Caves Vilarnau feta per Quico Ortega
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?