cellers
Entrega de Premis Torres & Earth; d’esquerra a dreta: Sr. Gallego, Sra. Pujol, Sra. Hours, Sra. Viscogliosi, Sr. Torres, Sr. Canela, Sr. Canela | Torres
novetats
01/01/1970
Grupo Freixenet presenta Fer Volar Coloms, un vi blanc fresc i elegant amb aromes florals i afruitats pertanyent a la D.O. Catalunya
fivin
01/01/1970
FIVIN ha promogut la celebració del fòrum Wine and Health 2017, a La Rioja, amb la participació de 36 ponents representants de les més prestigioses universitats i centres de recerca mundials
concursos
Sergi Cortés
01/01/1970
Conversem amb Frédéric Galtier, responsable a Espanya del Concurs de Grenaches du Monde | La DO Terra Alta triomfa al concurs Grenaches du Monde i es prepara per ser l'amfitriona del 2018
01/01/1970
El moment àlgid tindrà lloc el dijous 23 de febrer a les 17.30 h amb un acte, en el qual Andreas Larsson desvelarà els secrets de la seva especial mecànica de tast
cellers
01/01/1970
El concert va tenir lloc diumenge a les 21 hores al mateix recinte firal i només uns 200 privilegiats | Anna de Codorníu ha patrocinat la passarel·la MBFW Madrid, el gran esdeveniment de la moda espanyola organitzat per IFEMA del 16 al 21 de febrer
curiositats
01/01/1970
El xef britànic, el darrer cap de setmana, davant les preguntes d'alguns dels usuaris no va dubtar a donar respostes afins al seu estil tan propi
denominacions d'origen
SORTEIG
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de vi valorades en 240€ | El sorteig finalitzarà el 28 de febrer

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
mercats
01/01/1970
Un vi es juga la seva rellevància i atractiu al mercat de Gran Consum en només set segons | Si un nou disseny funciona, el producte augmenta un 5,5% de mitjana les seves vendes
cartaví
01/01/1970
L’AVC va celebrar una taula rodona sobre com ha de ser un bona carta de vins, en el marc dels premis CARTAVÍ | D’aquesta acció sortirà una decàleg que es presentarà el dia 23 de març durant el lliurament de premis
fires
01/01/1970
El Celler Clos Figueras organitza per al proper 26 de febrer la tercera mostra d'olis d'oliva catalans a la comarca del Priorat
sorteig
01/01/1970
Participa i guanya una plaça al curs valorat en 600€ només per ser lector de cupatges.cat
enoturisme
infografia
01/01/1970
Quantes mides d'ampolla hi ha? | Quants litres hi caben a cada format?
enoturisme
01/01/1970
«The Drinks International» ha reconegut a un important celler de Sant Sadurní com a millor centre de visites per la seva història, la seva àmplia oferta enoturística i les excel·lents crítiques dels seus visitants
DO Catalunya
01/01/1970
La campanya busca reconèixer la divulgació del vi de proximitat amb DO que duen a terme els restauradors | La iniciativa destaca la prescripció de restaurants de tot tipus, amb un especial èmfasi en els restaurants de proximitat que ofereixen vins catalans amb els seus menús diaris
L'actualitat, en breu
vins
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen
vilarnau
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
L'aposta per la fusta de castanyer de Vilarnau ha convertit el vi i el cava Capricis en 2 dels xarel·los més atractius del mercat
enoturisme
Mas Espelt | foto: Celler Espelt
01/01/1970
Us proposem 6 hotels amb encant per disfrutar uns dies de la gastronomia, els vins i l'entorn empordanès
01/01/1970
Inspirat en les muntanyes de Prades, ha obtingut medalla d’or al certamen Chardonnay du Monde 2016
01/01/1970
Un vi es juga la seva rellevància i atractiu al mercat de Gran Consum en només set segons | Si un nou disseny funciona, el producte augmenta un 5,5% de mitjana les seves vendes
01/01/1970
Quantes mides d'ampolla hi ha? | Quants litres hi caben a cada format?
01/01/1970
El sistema ideat per Wine Condoms va ser supervendes als Estats Units aquest passat Nadal
Bar de vins Matos, a Barcelona | Matos
01/01/1970
L'estudi mostra les preferències vinícoles tant dins com fora de casa | La llar continua sent el lloc preferit pels consumidors | El consumidor està més obert a tastar vins de diferents DO quan consumeix fora de casa
01/01/1970
La DO Penedès fa una interpretació sonora del món del vi de la mà del percussionista Santi Carcasona |
01/01/1970
El Celler Clos Figueras organitza per al proper 26 de febrer la tercera mostra d'olis d'oliva catalans a la comarca del Priorat
01/01/1970
Al Penedès la sequera va afectar tot el procés vegetatiu, reduint el rendiment de la vinya | Al Priorat el 2016 ha estat un gran any gràcies a l’excel·lent qualitat del raïm i bones condicions climatològiques
01/01/1970
Amb aquest resultat es deixen enrere les previsions a la baixa que s’havien fet inicialment
01/01/1970
​​«Aquest any preveient la manca de pluges hem decidit llaurar més, la poca aigua que ha caigut ha sigut per alimentar els ceps»
01/01/1970
​​«Els objectius a curt termini són implantar la noves subzones i donar-les a conèixer per tal de millorar la precepció del consumidor dels vins de la D.O. Penedès»
01/01/1970
La verema es fa a mà a la totalitat de la finca, de 22 Ha, en una anyada en què la qualitat s'ha vist afavorida per una minva en la quantitat de raïm.
01/01/1970
Grupo Freixenet presenta Fer Volar Coloms, un vi blanc fresc i elegant amb aromes florals i afruitats pertanyent a la D.O. Catalunya
01/01/1970
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
01/01/1970
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de vi valorades en 240€ | El sorteig finalitzarà el 28 de febrer
01/01/1970
Participa i guanya una plaça al curs que impartirà l'enòloga Blanca Ozcàriz només per ser lector de Cupatges
Pere Regull, LLuís Tolosa, Francesc Olivella i Sergi Vallès
01/01/1970
Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor, ha presentat la seva darrera obra, que mostra i posa en valor el territori de la DO Penedès amb més de 210 llocs per gaudir del turisme del vi i prop de 500 vins i caves recomanats
01/01/1970
Escrit per Josep Pelegrín, recentment nomenat Millor Sumiller d’Espanya 2016. Anteriorment, Millor Sumiller de Catalunya 2014 i 2015 | L'obra gràfica inclou més de 350 fotografies i relata la història del sector al Bages, la situació actual i els reptes de futur
Alicia Andreu
01/01/1970
Què hi ha de veritat en la tradicional relació del vi amb l'amor i el sexe? | Els vins augmenten el desig sexual? | Veritats i mites sobre aquests aliments
01/01/1970
Visitem una de les catedrals del vi de Catalunya | Quico Ortega fa un reportatge fotografic del celler modernista de Sarral
01/01/1970
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
01/01/1970
L'excap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del "dos palillos", cuina, investiga i reivindica el receptari gastronòmic en format de tapa.
Marc Serrano Òssul
01/01/1970
01/01/1970
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?