premis
01/01/1970
L'aplicació de vins per a dispositius mòbils més utilitzada del món treu una llista amb els vins més votats pels consumidors
actualitat
01/01/1970
L’adaptació del tema musical de Lluís Llach es presentarà el 13 de desembre a Barcelona i l’entrada es destinarà íntegrament a l’ONG Yamuna
actualitat
01/01/1970
Masia Vallformosa, Premi al Celler de l’Any, per la innovació tècnica i artística i per l’aposta pels nous productes | El sopar capitular d’entrega dels premis es celebrarà el pròxim dilluns 19 de desembre
curiositats
Ferran Centelles dirigint un tast a la companyia easyjet durant el vol Barcelona - Burdeus | Cupatges
01/01/1970
Els auxiliars de vol de les millors companyies reben formació per a servir vins | S'ha de tenir en compte l'entorn tan particular com la cabina d'un avió a l'hora d'escollir els vins que es serviran a bord
do pla de bages
01/01/1970
Una vintena de preescriptors de xarxes socials -influencers- han visitat la zona de les tines en una visita per donar a conèixer el potencial turístic basat en el patrimoni de la pedra seca, el vi i els productes locals
vilarnau
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
L'aposta per la fusta de castanyer de Vilarnau ha convertit el vi i el cava Capricis en 2 dels xarel·los més atractius del mercat
DO Catalunya
01/01/1970
La Denominació d’Origen Catalunya posa en marxa una nova campanya amb l’objectiu de reconèixer la tasca de prescripció dels vins catalans que fan molts dels restaurants del territori.
vins

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
per aprendre'n
01/01/1970
Una recerca de la URV ha demostrat, per primera vegada, que els polifenols del raïm restableixen el mecanisme de control que el cervell té sobre la gana i que es troba alterat en l’obesitat
cellers
01/01/1970
Les fotos que ha cedit Codorníu són de principis del segle XX, i mostren les innovacions que va impulsar Manuel Raventós i que van convertir Codorníu en la primera empresa catalana de producció de cava |Els negatius s'han preservat fins ara a la residència de la família Raventós a Sant Sadurní
Nadal
01/01/1970
Deu treballadors de Mas Albornà han participat en la verema d’una vinya de Macabeu que es destina exclusivament a l’elaboració del vi dolç Nadal 1510 al qual s’hi ha vinculat un projecte social.
Domènch.Vidal
01/01/1970
Centset i Ladyssenyadora guanyen el premi al millor treball promocional del Most Festival pel vídeo sobre la realització de l'etiqueta dels vins Cultivare de Domènch.Vidal
vins
01/01/1970
Un estoig maleta amb Vinya Le Havre Cabernet Sauvingnon Reserva, Vinya Palau Merlot i Vinya Gigi Chardonnay, i un estoig amb el Jean Leon Gran Reserva 1975, el vi amb què Ronald Reagan va brindar el dia de la seva investidura fa 35 anys
Curiositats
01/01/1970
Un vi negre de cupatge, un cabernet sauvignon i un chardonnay completen la gamma de vins de la sèrie
cellers
01/01/1970
Quim Vila ha presentat, durant un dinar, la il·lustració per al vintè cinquè catàleg de vins de Vila Viniteca creada per Francisco Ibáñez, el pare de "Mortadelo i Filemó" | Francisco Ibáñez situa la botiga a la cantonada imaginària d'Agullers i "13, Rue del Percebe" i la omple d'anècdotes i dels seus personatges més populars
estrelles michelin
Mapa: de les estrelles Michelin | Cristina Garde
01/01/1970
Amb el Céleri, la Boscana, l'Antic Molí, Xerta i Ca l'Arpa la xifra de restaurants "estrellats" arriba als 54 | El Lasarte s'afegeix al club d'establiments amb tres estrelles, fins ara limitat al Celler de Can Roca i al Sant Pau
curiositats
01/01/1970
10 consells irònics de Patricia de Golferichs, autora de l'agenda de vins catalans
vins
01/01/1970
Recomanem 5 vins ecològics fets amb la varietat blanca estrella de la DO Penedès
guardar vins
01/01/1970
El millor lloc per guardar els vins perquè no perdin la qualitat | Què hem d'evitar perquè es guardin correctament?
L'actualitat, en breu
premis
01/01/1970
El Cultivare Xarel·lo de Domènech.Vidal, de la DO Penedès, guardonat com el millor vi blanc d'Espanya | El certàmen IWCMAS, un dels més importants a nivell mundial, assegura que cada vi es tasti en tres ocasions per un mínim de 10 jutges diferents
cava
01/01/1970
Pere Ventura es consolida com una referència dels vins espanyols arreu del món, per la seva aposta en la elaboració de caves únics de la més alta categoria
restaurants
01/01/1970
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
Ferran Centelles dirigint un tast a la companyia easyjet durant el vol Barcelona - Burdeus | Cupatges
01/01/1970
Els auxiliars de vol de les millors companyies reben formació per a servir vins | S'ha de tenir en compte l'entorn tan particular com la cabina d'un avió a l'hora d'escollir els vins que es serviran a bord
01/01/1970
Una recerca de la URV ha demostrat, per primera vegada, que els polifenols del raïm restableixen el mecanisme de control que el cervell té sobre la gana i que es troba alterat en l’obesitat
01/01/1970
8 idees per entendre la nostra DO més internacional
Mapa: de les estrelles Michelin | Cristina Garde
01/01/1970
Amb el Céleri, la Boscana, l'Antic Molí, Xerta i Ca l'Arpa la xifra de restaurants "estrellats" arriba als 54 | El Lasarte s'afegeix al club d'establiments amb tres estrelles, fins ara limitat al Celler de Can Roca i al Sant Pau
01/01/1970
10 consells irònics de Patricia de Golferichs, autora de l'agenda de vins catalans
01/01/1970
L'aportació al tiquet de tast serà novament en col·laboració amb La Marató de TV3
01/01/1970
Amb aquest resultat es deixen enrere les previsions a la baixa que s’havien fet inicialment
01/01/1970
​​«Aquest any preveient la manca de pluges hem decidit llaurar més, la poca aigua que ha caigut ha sigut per alimentar els ceps»
01/01/1970
​​«Els objectius a curt termini són implantar la noves subzones i donar-les a conèixer per tal de millorar la precepció del consumidor dels vins de la D.O. Penedès»
01/01/1970
La verema es fa a mà a la totalitat de la finca, de 22 Ha, en una anyada en què la qualitat s'ha vist afavorida per una minva en la quantitat de raïm.
Verema al celler Llopart
01/01/1970
Més de 700 persones participen a les activitats ofertes per cellers elaboradors de Cava | Aquest projecte forma part d’una iniciativa de l’Institut del Cava que buscarà promoure l’enoturisme durant tot l’any
Ramon Roset
01/01/1970
Quan la potència de la garnatxa es combina amb la subtilesa de la subirat parent
01/01/1970
Jean Leon obre una línia de vins experimentals amb X-15, el seu primer xarel·lo | Edició limitada de 6000 ampolles amb 4 mesos de criança en inoxidable sobre les seves pròpies mares
01/01/1970
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
01/01/1970
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
01/01/1970
El guanyador d'endurà 2 entrades pel Centre d'Interpretació del Cava + 2 entrades per Simon Coll Xocolaters
01/01/1970
Escrit per Josep Pelegrín, recentment nomenat Millor Sumiller d’Espanya 2016. Anteriorment, Millor Sumiller de Catalunya 2014 i 2015 | L'obra gràfica inclou més de 350 fotografies i relata la història del sector al Bages, la situació actual i els reptes de futur
Alicia Andreu
01/01/1970
Què hi ha de veritat en la tradicional relació del vi amb l'amor i el sexe? | Els vins augmenten el desig sexual? | Veritats i mites sobre aquests aliments
01/01/1970
Visitem una de les catedrals del vi de Catalunya | Quico Ortega fa un reportatge fotografic del celler modernista de Sarral
01/01/1970
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
01/01/1970
L'excap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del "dos palillos", cuina, investiga i reivindica el receptari gastronòmic en format de tapa.
Marc Serrano Òssul
01/01/1970
01/01/1970
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?