01/01/1970
Aquest dissabte 25 de març torna a Barcelona l’Arnette Surfcity Festival, el festival de cultura contemporània del surf, que fusiona conceptes d’entrada tan antagònics com el surf i la ciutat
enòlegs
01/01/1970
L'acte tindrà lloc el dia 31 de març a les 20.30 a l'Hotel Don Cándido de Terrassa
enoturisme
01/01/1970
L'esdeveniment, de contingut tècnic però alhora apte per a tots els públics, inclou tast entre vinyes, visita a bodega i degustacions gastronòmiques escollides per la ocasió
Cava
01/01/1970
50 joves, d'entre 20 i 40 anys, i que els agradi el vi, integraran un comitè de tast que ajudarà a elaborar el primer cava amb Xarel·lo vermell del celler | El comitè de tast estudiarà l’evolució dels escumosos elaborats a partir de tres microvinificacions de la verema 2016
novetats
01/01/1970
Amb una criança des de 36 mesos en rima, Chapó! és el primer monovarietal de Chardonnay | Aromàtic i afruitat, aquest Reserva reflecteix una agricultura sostenible que cuida tot el cicle de vida de les vinyes | La seva imatge trencadora i moderna pretén acostar el cava als consumidors més joves
gastronomia
01/01/1970
La fundació ha realitzat un anàlisi de la cuina autòctona i de les cartes dels establiments de Grandvalira-Saetde amb l’objectiu de potenciar la gastronomia andorrana | L’objectiu del projecte és crear coneixement de la cuina andorrana als restaurants de l’estació i que aquest sigui un element diferenciador respecte altres destinacions
fires
01/01/1970
​Swiss Màster Cheese torna a Barcelona l'1 d'abril | El guanyador del tast de formatges suïssos rebrà el seu pes en formatge
enoturisme
01/01/1970
Rutes amb bicicleta, visites inèdites a la torre de la família Raventós, brunchs entre vinyes ... grans plans enoturístics per a Setmana Santa | El celler més antic d'Espanya, amb més de 450 anys d'història, acaba de ser triat millor Visitor Center del món

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
vívid
fires
01/01/1970
Els propers 22, 24, 25 i 26 de març, la novel·la criminal serà la protagonista a L'Espluga de Francolí
denominacions d'origen
01/01/1970
El Celler Clos Figueras organitza per al proper 26 de març la quarta mostra de formatges artesans catalans i vins de la comarca del Priorat – DOQ Priorat / DO Montsant
entrevista
Joan Soler, President de la DO Pla de Bages | Mercè Rial
01/01/1970
L’art lliure i visceral de Manolo Gómez omple el celler d’art | La seva interpretació pictòrica del flamenc el converteix en una veu única | La inauguració serà el proper 25 de març
novetats
01/01/1970
Vi fet amb garnatxa, varietat autòctona de la DO Costers del Segre, cultivada a més de 700 metres d’alçada | El celler, de producció ecològica, és membre de “Grandes Pagos de España” des de 2002
premis
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
actualitat
01/01/1970
Si la llei que va proposar la diputada del Partit Conservador anglès fos aprovada pel govern, el cava, el xampany i el prosecco deixarien de ser presents a les recepcions dels ambaixadors per deixar lloc només als vins escumosos anglesos
FIVIN
01/01/1970
Tant FIVIN com el CETT-UB aposten per aquest tipus de formació necessària i de gran utilitat per als futurs professionals del sector de la restauració, com poden ser, els cuiners i els sommeliers
fires
01/01/1970
Reus i DO Empordà seran la ciutat i denominació d’origen convidades en aquesta 22a edició del certamen
mercats
Pixabay
01/01/1970
Un informe de EAE Business School radiografia el panorama actual i les perspectives del sector vinícola | L'informe parteix d'un enfocament des de la perspectiva internacional, nacional i autonòmica
vins
01/01/1970
La medalla Gran Or s'assigna en un segon tast entre els vins que han rebut la medalla d'Or, i el Gran CINVE és exclusiu dels vins que es consideren de qualitat superior
L'actualitat, en breu
per aprendre'n
01/01/1970
​Una vegada hem comprat el vi i ja el tenim a casa, com ho hem de fer per conservar-lo en les millors condicions?
infografia
01/01/1970
Quantes mides d'ampolla hi ha? | Quants litres hi caben a cada format?
vins
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen
DO Penedès
Representants de la DO Penedès brinden amb amb el Director General de l'INCAVI | DO Penedès
01/01/1970
Més de 150 referències de vins de 35 cellers s’han pogut tastar al CreaTast Penedès 2017 a Barcelona, organitzat per la DO Penedès
enoturisme
Mas Espelt | foto: Celler Espelt
01/01/1970
Us proposem 6 hotels amb encant per disfrutar uns dies de la gastronomia, els vins i l'entorn empordanès
novetats
01/01/1970
El celler classifica la seva col·lecció segons la seva intensitat | La iniciativa dóna resposta al fet que més de la meitat dels espanyols no sap com triar un vi i 7 de cada 10 creuen que és un món pensat per a experts
DO Catalunya
01/01/1970
La campanya busca reconèixer la divulgació del vi de proximitat amb DO que duen a terme els restauradors | La iniciativa destaca la prescripció de restaurants de tot tipus, amb un especial èmfasi en els restaurants de proximitat que ofereixen vins catalans amb els seus menús diaris
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Joan Soler, President de la DO Pla de Bages | Mercè Rial
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Joan Soler és enginyer tècnic agrícola i enòleg, assessor de diferents projectes vitivinícoles al llarg de la geografia catalana, inclosos el seu celler al Bages, Exibis.
01/01/1970
​Una vegada hem comprat el vi i ja el tenim a casa, com ho hem de fer per conservar-lo en les millors condicions?
01/01/1970
Un vi es juga la seva rellevància i atractiu al mercat de Gran Consum en només set segons | Si un nou disseny funciona, el producte augmenta un 5,5% de mitjana les seves vendes
01/01/1970
Quantes mides d'ampolla hi ha? | Quants litres hi caben a cada format?
01/01/1970
El sistema ideat per Wine Condoms va ser supervendes als Estats Units aquest passat Nadal
01/01/1970
L'esdeveniment, de contingut tècnic però alhora apte per a tots els públics, inclou tast entre vinyes, visita a bodega i degustacions gastronòmiques escollides per la ocasió
01/01/1970
​Swiss Màster Cheese torna a Barcelona l'1 d'abril | El guanyador del tast de formatges suïssos rebrà el seu pes en formatge
01/01/1970
​La 4a edició del Vívid oferirà una selecció de cinquanta propostes enoturístiques úniques de la Costa Brava | El festival opta per fer menys activitats però de més qualitat
01/01/1970
Al Penedès la sequera va afectar tot el procés vegetatiu, reduint el rendiment de la vinya | Al Priorat el 2016 ha estat un gran any gràcies a l’excel·lent qualitat del raïm i bones condicions climatològiques
01/01/1970
Amb aquest resultat es deixen enrere les previsions a la baixa que s’havien fet inicialment
01/01/1970
​​«Aquest any preveient la manca de pluges hem decidit llaurar més, la poca aigua que ha caigut ha sigut per alimentar els ceps»
01/01/1970
​​«Els objectius a curt termini són implantar la noves subzones i donar-les a conèixer per tal de millorar la precepció del consumidor dels vins de la D.O. Penedès»
01/01/1970
La verema es fa a mà a la totalitat de la finca, de 22 Ha, en una anyada en què la qualitat s'ha vist afavorida per una minva en la quantitat de raïm.
01/01/1970
Grupo Freixenet presenta Fer Volar Coloms, un vi blanc fresc i elegant amb aromes florals i afruitats pertanyent a la D.O. Catalunya
01/01/1970
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
01/01/1970
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
Quico Ortega
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de cava | El sorteig finalitzarà el 14 de març
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de vi valorades en 240€ | El sorteig finalitzarà el 28 de febrer
Pere Regull, LLuís Tolosa, Francesc Olivella i Sergi Vallès
01/01/1970
Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor, ha presentat la seva darrera obra, que mostra i posa en valor el territori de la DO Penedès amb més de 210 llocs per gaudir del turisme del vi i prop de 500 vins i caves recomanats
01/01/1970
Escrit per Josep Pelegrín, recentment nomenat Millor Sumiller d’Espanya 2016. Anteriorment, Millor Sumiller de Catalunya 2014 i 2015 | L'obra gràfica inclou més de 350 fotografies i relata la història del sector al Bages, la situació actual i els reptes de futur
Alicia Andreu
01/01/1970
Què hi ha de veritat en la tradicional relació del vi amb l'amor i el sexe? | Els vins augmenten el desig sexual? | Veritats i mites sobre aquests aliments
01/01/1970
Visitem una de les catedrals del vi de Catalunya | Quico Ortega fa un reportatge fotografic del celler modernista de Sarral
01/01/1970
La fundació ha realitzat un anàlisi de la cuina autòctona i de les cartes dels establiments de Grandvalira-Saetde amb l’objectiu de potenciar la gastronomia andorrana | L’objectiu del projecte és crear coneixement de la cuina andorrana als restaurants de l’estació i que aquest sigui un element diferenciador respecte altres destinacions
01/01/1970
A l'hora de reservar taula en un restaurant, les possibilitats són d'allò més inversemblants | Menjar penjat amb una grua a 50 metres d'alçada, despullat amb la teva parella, al fons de l'oceà índic o amb els ulls tapats | Aquí teniu algunes de les propostes gastronòmiques més extravagants del món
01/01/1970
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
01/01/1970
L'excap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del "dos palillos", cuina, investiga i reivindica el receptari gastronòmic en format de tapa.
Marc Serrano Òssul
01/01/1970