L'Ajuntament anuncia les persones que rebran títol de patumaire i patumaire d'honor

El consistori també reconeixerà la tasca de l'Artesania Camps per la seva col·laboració durant dècades

Redacció
28 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:24h
Ple de l'Ascensió a Berga .
Ple de l'Ascensió a Berga . | Aida Morales
L'Ajuntament de Berga ha anunciat aquest diumenge durant el ple de l'Ascensió el nom de les persones que, aquest 2017, rebran el títol de patumaire i patumaire d'honor. La llista ha estat llegida per la regidora de Patum, Mònica Garcia, que ha anat desgranant la identitat de les persones que, aquesta propera festa, podran passar a recollir els reconeixements. 

Pel que fa als títols de patumaire, s'entregaran a Marina Casas i Jordana; Joaquim Lladó i Pujols; Sara Farràs i Herrero; Maria Márquez i Sala; Marc Vilà i Ruiz; Jordi Massaguer i Robert; Anna Muixí i Saña; Bernat Cortina i Simón; Rebeca Zumajo i Esteban; Queralt Boixader i Tor; Sandra Barrosso i Jodar; Sílvia Crusafon i Moya; Ignasi Prados i Compte; Gemma Andrés i Sarradell; Raimon Clotet i Arqué; Jordi Cussà i Balaguer, i Salvador Vinyes i Reig. 

Per altra banda, els títols de patumaire d'honor seran per a David Menoyo i Vilalta; Ferran Camprubí i Claret; Xavier Guitó i Gassiot; David Perarnau i Canal; Xavier Portell i Canal; Moisès Segado i Besora; Guillem Gonfaus i Saumell; Albert Requena i Vittori; Eric Rodriguez i Comellas; Jaume Isach i Pons; Emília Rodríguez i Artigas; Marc Parcerisa i Corominas; Sergi Serra i Benítez; Josep Grané i Matamala; Antoni Gómez i Santasusagna, i Joan Gendrau i Sala. 

A banda d’aquests títols, també es reconeixerà la tasca d’Artesania Camps per la seva dedicació i col•laboració en el manteniment de la comparseria patumaire durant més de quatre dècades. 
Arxivat a