L’exposició de Patum omple el Pavelló de Suècia sota la mirada de Marta Pont i Roca

Les 30 instantànies es poden veure al vestíbul fins el 30 de juny

Redacció
26 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:01h
L’exposició anual de Patum que enguany omple el vestíbul del Pavelló de Suècia fins el 30 de juny torna a explicar la festa, tot i que sota la mirada de la berguedana Marta Pont i Roca. Aquesta ha estat la tria de l’Arxiu Comarcal del Berguedà, amb una exposició titulada “Barreja” que conté 30 instantànies de la fotògrafa, amb captures de la festa berguedana, la Patum de la Llar Santa Maria de Queralt o la Patum Infantil, entre d’altres. 

Pont i Roca és una artista amb una trajectòria atípica, ja que malgrat que es va iniciar aviat en la pràctica de la fotografia, no s’hi ha dedicat intensament fins als 20 anys. En aquest punt, la seva presència a les festes berguedanes l’ha portat a deixar un interessant testimoni de l’actualitat i de les tradicions de la ciutat, retenint moments que sovint passen desapercebuts, amb mirada amable i propera. De fet, ella mateixa es descriu com una “fotògrafa emocional”. 

La inauguració de l’exposició és aquest divendres 26 de maig a les 20.00 hores, conduït per Èric Calderer i Judit Lucas. La mostra està oberta al públic els dies laborables de les 9.00 del matí a les 15.00 hores, i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Berga, el Consell Comarcal del Berguedà i l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis (AFTDAO).    
Arxivat a