El regidor de CiU Llorenç Altozano lamenta l'actitud del govern d'Avià sobre la polèmica del camp de futbol

L'edil de l'oposició recorda que el consistori són els dotze regidors, i no només els vuit de l'equip de govern

22 de maig del 2017
Actualitzat a les 19:17h

La diferència visual entre la gespa artificial i l'hibrida és notable. Entre l'hibrida i natural, quasi inexistent. Foto: PalauTurf.com


El regidor de CiU a l'Ajuntament d'Avià Llorenç Altozano ha lamentat, a través d'un comunicat, l'actitud que està tenint l'equip de govern del consistori en referència a la polèmica entorn del canvi de gespa del camp de futbol. Tal com ha indicat, considera "lamentable" que s'hagi centrat la crítica cap a la seva persona, en un comunicat on es parla en nom de tot el consistori, fent acusacions generals i direccionades. 

"L'Ajuntament d'Avià el componen 11 regidors, malgrat que alguns creguin que només són vuit", ha lamentat. Per això, ha criticat que la nota de premsa enviada pel consistori no faci referència a l'equip de govern, a l'alcaldessa o als partits polítics que el conformen, sinó que parli en nom de tota la corporació municipal. Així mateix, ha assegurat, "no s'ha fet cap comentari malintencionat" per part de l'oposició, sinó que, "únicament", ha dit, s'ha presentat una proposta molt més econòmica, per part de l'empresa que va instal·lar la gespa, de 29.952 euros, enlloc dels 220.000 que suposaria canviar-ho tot de nou.

A més, ha recordat que la decisió de col·locar gespa híbrida al camp de futbol es va prendre la legislatura passada, i que aquesta no només van ser els dos últims anys, quan ell va ser alcalde, sinó també els dos anteriors, governant sota un pacte. I respecte de la reunió que es va fer per explicar la situació del camp, ha indicat que no hi va ser present, ja que ni a ell ni als companys del partit se'ls va convocar: "Sembla ser, perquè no som de l'Ajuntament". 

El canvi de gespa del camp de futbol d'Avià està generant diversitat d'opinions i la confrontació dels grups municipals. Segons l'equip de govern, l'opció més raonable és realitzar una inversió global de 220.000 euros que permeti canviar tot el sistema i tornar a col·locar herba artificial, ja que la híbrida està molt malmesa. Per la seva part, CiU manté que el problema es podria arreglar amb una inversió molt inferior, que anés a càrrec de l'empresa que va fer la primera instal·lació, i que els diners es podrien destinar a altres actuacions al poble.