El Govern s'interessa pel Xalet del Catllaràs i la carretera de Guardiola de Berguedà a Ripoll

Laura Vilagrà s'entrevista amb l'alcalde de la Pobla de Lillet, Vicenç Linares

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:56h

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i l'alcalde de la Pobla, Vicenç Linares Foto: Delegació del Govern a la Catalunya Central


L'alcalde de la Pobla de Lillet, Vicenç Linares, s'ha entrevistat aquest dijous amb la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, a qui ha traslladat diversos aspectes d'importància municipal, sobretot pel que fa a infraestructures i inversions. Entre aquests, la finalització de les obres d'adequació de la carretera B-402, que enllaça l'entrada de la Pobla de Lillet amb la corba de la fàbrica de precuinats Espuña, tot i que també les reformes al Xalet del Catllaràs. 

Ha estat en el marc de les visites que està realitzant la delegada a tots els municipis, per tal de conèixer de primera mà les seves preocupacions. Durant aquesta reunió, en què l'alcalde ha manifestat la voluntat de realitzar el Centre Explotarori de la Natura de la Serra del Catllaràs al Xalet, també s'ha tractat la darrera reivindicació d'aquest i d'altres batlles de la comarca, per tal que es millori la carretera que uneix Guardiola de Berguedà i Ripoll. 

Vilagrà ha reconegut la importància i singularitat del municipi, amb la genuïnitat i valor d'acord amb el patrimoni que disposa, com ara el Tren del Ciment, els Jardins Artigas o el Xalet del Catllaràs, i s'ha compromès a treballar en alguns d'aquests aspectes.