La membre del JAB Núria Cascante guanya els 5km de l'Hospitalet de Llobregat

Guillem Fernàndez aconsegueix la segona millor marca del club a la cursa, assolint una segona posició

Redacció
25 d'abril del 2017
L'alteta del JAB Núria Cascante arribant a la meta
L'alteta del JAB Núria Cascante arribant a la meta | JABerga
La membre des Joves Atletes de Berga (JAB) Núria Cascante s'ha proclamat guanyadora, aquest passat cap de setmana, dels 5 quilòmetres de la cursa nocturna de l'Hospitalet de Llobregat (el Barcelonès). Una cursa on la baganesa ha aconseguit una nova marca personal i un nou rècord del club amb 18 minuts i 40 segons, per sobre de Shirley Kap, que ha arribat 19 segons després, i de Laura Gonzàlez, que ha finalitzat tercera amb un temps de 19:33. La també membre del club Anna Garcia ha finalitzat sisena, amb una marca de 20:06, mentre que Lídia Pons ha acabat 10a amb un temps de 20:53 i Marina Riu en 44a posició, amb 23:27. 

En homes, el JAB també ha marcat un bon nivell a la cursa de 5 quilòmetres, aconseguint una bona posició de la mà de Guillem Fernàndez, que ha finalitzat segon, després d'Alejandro Rodríguez, que ha fet un temps de 15:24. Per la seva part, el berguedà ha arribat a la meta 22 segons després, just abans de Nacho Cáceres. Pel que fa a la resta d'atletes del club, Carles Cort ha acabat 10è, Adrià Baró, 55è i Roly Vergara, 91è. 

Aquesta cursa ha sigut una de les millors del club pel que fa a ruta. Una competició que ha transcorregut per circuit urbà, de forma nocturna, en modalitat de 5 o 10 quilòmetres. Aquesta ha estat la VIII edició, que ha coincidit amb les Festes de Primavera de la ciutat, com una competició ja plenament consolidada en el calendari de les millors proves atlètiques del país, i com un referent esportiu a la ciutat, amb milers de corredors. Aquest any, els diners recollits a la cursa han anat per a l'Associació Catalana de Fibrosi Quística. 
 

Podi masculí a la cursa de l'Hospitalet de Llobregat. Foto: JABerga