FGC i l'Institut Guttman acorden descomptes a La Molina per promoure l'esport en persones amb discapacitat

Els pacients de l'institut i els seus acompanyants gaudiran d’avantatges per fer esport a l’aire lliure a les pistes d’esquí

Redacció
07 de maig del 2017
Actualitzat a les 22:36h
Esport inclusiu a les pistes d'esquí
Esport inclusiu a les pistes d'esquí | Institut Guttman
El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, i el director-gerent de la Fundació Institut Guttmann de Badalona, Josep M. Ramírez Ribas, van signar fa uns dies un conveni de col·laboració per a treballar conjuntament en el foment de la pràctica de l’esport i l’activitat física inclusiva amb finalitats terapèutiques. Segons han informat, l'objectiu d'aquest és que persones afectades amb lesions medul·lars, danys cerebrals adquirits o altres discapacitats d’origen neurològic puguin practicar l’esquí i avançar així en el seu procés rehabilitador.

Per això, els pacients i els seus acompanyants gaudiran d’avantatges per fer esport a l’aire lliure a les pistes d’esquí de La Molina, entre d’altres activitats que organitza l’Institut Guttmann i on també s’inclou la iniciativa Sports&Life Guttmann Club.

Amb aquest conveni de col·laboració, FGC forma part de la iniciativa “Amics de l’Institut Guttmann” com a entitat amiga on s’inclouen totes aquelles empreses i entitats que d’alguna manera donen suport als objectius fundacionals de l'institut.