L'Ajuntament de Berga decideix posposar la Fira Ambsense per la mala previsió meteorològica

El consistori programa la mostra de coneixements i productes relacionats amb les al•lèrgies i intoleràncies alimentàries pel dissabte 27 de maig

Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat a les 12:13h

Dues dones interessades per productes alimentaris que no produeixen al·lèrgies. Foto: Aida Morales.


La Fira Ambsense especialitzada en al·lèrgies i intoleràncies alimentàries que s'havia de realitzar aquest proper dissabte 1 d'abril a Berga, en la seva segona edició, es posposarà al 27 de maig, a causa de la mala previsió meteorològica, segons ha informat l'Ajuntament de Berga. 

Així s'ha decidit, després que l'any passat ja s'hagués de traslladar al pavelló d'esports de la ciutat, sense poder-la realitzar al passeig de la Pau, on es tenia previst, de la mateixa manera que enguany. Durant els propers dies, ha indicat el consistori, es donaran a conèixer nous detalls sobre la fira, així com la seva programació. 

La Fira Ambsense és l'única especialitzada en al·lèrgies i intoleràncies alimentàries de Catalunya. Aquesta compta amb una àmplia oferta pedagògica, així com diversos productes aptes per a persones amb diferents casos. Un dels objectius de l'Ajuntament de Berga amb aquesta fira és fer visible socialment aquest col·lectiu, per fer extensibles les seves necessitats.
Arxivat a