El Govern s'interessa per les necessitats de la Quar i Olvan

Laura Vilagrà s'entrevista amb els alcaldes per parlar de diversos aspectes municipals i vinculats a la ruralitat

Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat a les 12:00h
Laura Vilagrà amb l'alcalde d'Olvan
Laura Vilagrà amb l'alcalde d'Olvan | Delegació del Govern a la Catalunya Central
La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha visitat aquest dilluns els municipis de la Quar i Olvan, on s'ha reunit amb els seus respectius alcaldes. La primera visita l'ha fet a la Quar, amb Antoni Franch. Durant aquesta reunió, la delegada del Govern ha escoltat les preocupacions del petit ajuntament sobre temes relacionats amb la gestió municipal, concretament projectes com l'abastament d'aigua o la reforma de la xarxa de camins. 

A Olvan, per altra banda, Vilagrà s'ha entrevistat amb Martí Orriols, amb qui ha tractat aspectes com el trasllat de l'Oficina Comarcal del DARP a Olvan, l'abastament d'aigua o altres projectes que té engegats el consistori. En ambdós casos, Vilagrà ha signat els llibres d'honor dels municipis. 

Aquestes reunions formen part del cicle de visites que la delegada del Govern està fent des que va prendre possessió del càrrec, ara ja fa més d'un any. L'objectiu, segons va indicar, era conèixer de primera mà els projectes dels ajuntaments del territori i traslladar-los als diferents departaments de la Generalitat. 
 

La delegada del Govern, Laura Vilagrà, amb l'alcalde de la Quar Foto: Delegació del Govern a la Catalunya Central