La crisi dels refugiats centra l’atenció a Berga de l’espectacle teatral «Paradís Pintat»

L'obra es portarà a escena el proper 1 d'abril al Teatre Municipal

Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a la 13:29h
El Teatre Municipal de Berga acollirà, el proper 1 d’abril a les 21.30 hores, l’espectacle “Paradís Pintat” de Pepa Plana i Cia, que s’emmarcarà dins del cicle estable de teatre que s’allargarà fins el proper mes de juliol. Segons ha informat l’Ajuntament de Berga, es tracta d’un muntatge divertit, però amb un rerefons actual i cru, com pot ser l’experiència vital que estan vivint les persones que han de deixar enrere el seu país.

L'obra, han indicat, mostra la cara més tràgica del món, però també vol retre homenatge a totes les persones que han perdut la vida escapant del conflicte, amb l’objectiu de trobar un camí millor en el refugi d'Europa. Per això, aquest espectacle també s’inclou dins dels actes de la Primavera Social, amb entrades a un preu de 12 euros i que es poden reservar a l’Oficina de Turisme o a través de la taquilla a partir de les 20.00 hores. 

Aquesta actuació està protagonitzada per una espècie d’àngel que viu feliç dins d’un quadre. No obstant això, en un moment determinat s’adona que no encaixa en aquest cel, i somia convertir-se en un àngel de la guarda. No sap volar i tampoc té previst sortir mai del quadre, però la seva tossuderia el portarà al mar, on nedar és més fàcil que volar. Un muntatge que aborda el tema de les migracions i que vol obrir portes i finestres a l’esperança, amb una actitud crítica contra l’immobilisme, que portarà a escena la pallassa catalana Pepa Plana, sota la direcció de Ferruccio Cainero. L’espectacle compta amb la col•laboració de David Verdaguer (veu en off), Lali Canosa (escenografia), Rosa Solé (vestuari), Yuri Plana (il•luminació), Oriol Blanchar (atrezzo), Roser Arques (fotografia) i l’Estudi Nueveojos (vídeo).