Els comerciants de Berga es desperten a les fosques, malgrat el blanc de la neu

Els tres eixos comercials de Berga decideixen anul·lar part de les activitats d'aquesta tarda i deixar-les per un altre cap de setmana

25 de març del 2017
Actualitzat a les 12:12h
Passeig de la Pau de Berga nevat, aquest matí
Passeig de la Pau de Berga nevat, aquest matí | Gabriel López de las Huertas/Cedida
Com seria una ciutat sense comerç? Amb els aparadors ben negres, malgrat el blanc de la neu, s'han despertat un centenar de botigues i comerços de Berga aquest dissabte, dins de la campanya "comerç i ciutat = vida" que han portat a terme en el marc de la jornada organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). Durant aquest cap de setmana, les botigues de la Unió de Botiguers de la capital del Berguedà han impulsat una jornada per fer reflexionar la ciutadania sobre la importància del comerç local. Una activitat en dos formats, per dinamitzar els tres eixos comercials, però que ha quedat truncada pel mal temps. 

D'aquesta manera, i segons han informat a NacióBerguedà, les botigues només han pogut realitzar una part de l'activitat, vestint-se de negre per donar una altra visió de la ciutat molt més trista. A la tarda, moltes tindran una altra cara, tornant a coronar-se de color, tot i que la major part de les activitats previstes, entre cercaviles i música, quedaran posposades per a un proper cap de setmana. 

No obstant això, han indicat, es demana que la gent surti al carrer, gaudeixi del canvi dels aparadors i reflexioni sobre com seria una ciutat diferent. Aquesta activitat, portada a terme pels eixos comercials del vall, el carrer major i les tres branques, l'eix conformat pel passeig de la Pau, carrer del Roser i carretera de Solsona, intenta demostrar el bon estat de salut del comerç de la ciutat, que ara més que mai s'organitza i impulsa activitat unitàries i col·lectives. 

Arxivat a