L'Ajuntament de Gironella millora les condicions de la gespa del camp de futbol

La millora de la zona esportiva ha tingut un cost de 2.000 euros

Redacció
23 de març del 2017
Actualitzat a les 16:20h
Camp de futbol de Gironella
Camp de futbol de Gironella | AjGironella
L'Ajuntament de Gironella ha realitzat, durant els últims mesos, diversos treballs de millora i conservació de la gespa artificial del camp de futbol. Des del passat mes de setembre, han informat, s'hi ha realitzat una primera actuació de manteniment bàsic i, per reforçar-ho, a principis d'aquest mes de març s'hi ha fet una segona intervenció que ha inclòs la neteja de l'espai, la verificació de l'encolat amb adhesiu de poliuretà, i la redistribució del farciment. 

A més, ha indicat el consistori, també s'ha compactat la gespa amb mitjans mecànics específics, i en zones s'ha descompactat i alternat amb raspalls, per tal de redistribuir-la per tota la superfície del camp. Aquesta operació ha permès donar volum al farciment i ha ajudat a protegir la fibra, així com facilitar el drenatge de l'aigua. 

Per a la regidora d'Esports, Maria Àngels Sallés, aquestes actuacions han permès millorar molt les condicions del camp, que "acull molta activitat". De fet, ha remarcat, el de Gironella és un dels camps "més ben cuidats de la comarca", una feina constant i obligada, que se suma a les obres que també s'han realitzat a la zona esportiva aquest estiu, a través de les quals s'ha incorporat un quart vestidor. Tot això, ha precisat, ha tingut un cost de poc més de 2.000 euros. 

El camp de futbol té gespa artificial des del 2008, i dona servei a les activitats extrescolars dels centres, a les iniciatives del Consell Esportiu del Berguedà i als 13 equips amb més de 150 esportistes que, en les diferents categories, participen al centenari del Club Atlètic Gironella. 
Arxivat a