El Bombers amb Causa preparen una cursa de muntanya solidària a Cercs

La cursa tindrà dos recorreguts de 25 i 10 quilòmetres

Redacció
19 de març del 2017
Actualitzat a les 17:08h
Una de les imatges que es poden veure al calendari en una edició passada
Una de les imatges que es poden veure al calendari en una edició passada | Bombers
El Bombers amb Causa estan preparant, per aquest proper 7 de maig, una cursa de muntanya solidària per recaptar diners per a les malalties infantils. Aquesta serà a Cercs (el Berguedà), amb dos recorreguts. El primer, de 25 quilòmetres, tindrà 1.000 metres de desnivell, mentre que el segon, de 10 quilòmetres, serà més apte per a totes les edats, amb 597 metres de desnivell positiu. 

Aquesta cursa l'organitzen el Bombers de la Generalitat amb l'Ajuntament de Cercs, i tindrà sortida i arribada a Sant Jordi. Les inscripcions costen 18 euros, i el preu íntegre d'aquestes es destinarà al Calendari Solidari Bombers amb Causa, que servirà per finançar la investigació de les malalties infantils. En total, es posaran a disposició 300 places, amb les inscripcions obertes fins el 4 de maig. Per a participar-hi, han indicat des de l'organització, cal ser major de 18 anys. 

No obstant això, el 6 de maig es realitzaran diverses curses infantils de diferents distàncies en funció de l'edat, per motivar, també, la participació dels més petits. Entre aquestes, hi haurà les categories de xics, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantils i cadets.