La sòcia dels Mountain Runners del Berguedà Mila Duran, segona a la Polärtic de Núria

Diego Arroyo i Anna Carné guanyen la cursa de 12 quilòmetres

27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:51h
La Polärtic a la Vall de Núria
La Polärtic a la Vall de Núria | Josep M. Montaner
La Copa Snowrunning de Catalunya ja ha començat. Ha estat aquest dissabte a la Vall de Núria amb la Polärtic, la primera de les dues proves consistents en córrer sobre la neu que organitzen les empreses Besttrail i Pangea Attitude. Una cursa semi nocturna, que ha portat els seus participants a veure pondre's el sol i haver de córrer sobre la neu amb la llum de la lluna en un cap de setmana de temperatures agradables, i un considerable gruix de neu verge. 

En aquesta prova s'han traçat dos recorreguts. El més llarg, de 12 quilòmetres, ha estat liderat per Diego Arroyo i Anna Carné, que han creuat la línia de meta amb 1:04:29 i 1:23:29, respectivament. En categoria masculina, el podi s'ha completat amb Adrià Duarri, que ha arribat només tres segons per darrere d'Arroyo, i amb Aniol Blanch, que ha finalitzat amb 1:12:44. 
 

La guanyadora de la prova de 12 quilòmetres, Anna Carné Foto: Josep M. Montaner


En dones, la membres dels Mountain Runners del Berguedà Mila Duran s'ha endut la segona posició amb 1:27:18, i el tercer lloc ha estat per a Lluna Martí, que ha finalitzat amb 1:32:07. En total, 82 atletes són els que han participat en aquesta nova prova que puntua, conjuntament amb la Dark Polar Race, per buscar el campió d'snowrunning de Catalunya. 

Recorregut curt

Pel que fa a la cursa de sis quilòmetres, els guanyadors han estat Miquel Genís i Anna Claret, que han finalitzat amb 48:47 i 1:06:51, per sobre d'Òscar González i Aleix Clavell, en homes, i Judith Verdaguer i Sònia Torrens, en dones. A més, la cursa també va incloure una cursa de canicross, on animals i propietaris van córrer i gaudir sobre la neu.

El requisit essencial per puntuar i ser guanyador de la copa és participar en les dues proves. Els punts dependran del temps que es tardi a completar el recorregut i arribar a la meta. Per altra banda, el lliurament de premis serà a la Molina, en el marc de la Dark Polar Race, amb un reconeixement als guanyadors i un premi, que consistirà en un pack de produtes cedits pels col·laboradors i les empreses organitzadores.
 

GALERIA DE FOTOS de la Polärtic a la Vall de Núria (Josep M. Montaner)