La Reina Postissa del Carnestoltes de Berga omple el carrer major de confeti

Les disfresses inunden el centre històric de la capital del Berguedà

Redacció
25 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:04h
Carnestoltes de Berga
Carnestoltes de Berga | NacióBerguedà
La Reina Postissa ja ha arribat a Berga. Amb ella, el Carnestoltes, la festa i la disbauxa, i centenars de colors que, mitjançant confeti, han omplert el carrer major i els eixos principals de la capital del Berguedà. Allà, des de primera hora s'ha pogut gaudir d'activitats infantils que diferents entitats de la ciutat han organitzat, i a les 13.00 hores, la lectura del pregó i la festa del confeti, on Dani Magyk ha ambientat i ha fet ballar grans i petits. 

L'arribada de la Reina Postissa, però, ha estat a les 12.00 a la plaça de Sant Pere. Des d'allà, s'ha realitzat una cercavila amb l'espectacle "La salcavila" de la mà de La Sal dels Mars, que ha començat a concentrar desenes de nens i nenes que han acompanyat la Reina Carnestoltes fins a la plaça de Sant Joan. 

Entre aquests, les disfresses més ben trobades, originals i també de tota la vida, amb prínceps i princeses, animals, pirates i personatges dels dibuixos animats. El bon temps i el sol han acompanyat les famílies durant tot el matí, i el seguici s'ha convertit en una riuada que ha omplert de rialles els carrers.

El plat fort del Carnestoltes, però, és a la tarda, amb la concentració de comparses i carrosses de la rua davant de la residència Sant Bernabé, i la posterior rua fins al passeig de la Indústria, on la Bauma dels Encantats farà un sopar popular i el tradicional Ball dels Cornuts fins a la matinada. 
 

Nens i nenes omplint el carrer major de Berga Foto: NacióBerguedà

 

Activitats infantils durant el Carnestoltes de Berga Foto: NacióBerguedà

Arxivat a