Treballadors del Berguedà es formen per millorar el seu àmbit personal i professional

Durant els últims tres anys l'ACEB ha impartit 47 cursos

Redacció
24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:30h
Una de les sessions de formació contínua
Una de les sessions de formació contínua | ACEB
Diverses persones ocupades, treballadors o a l'atur han participat, aquesta setmana, a l'inici de la formació contínua que ha impulsat l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) conjuntament amb els sindicats CCOO I UGT, a través de la fundació Paco Puerto i l'IDFO, respectivament. Aquesta, segons han informat, serveix perquè les persones puguin millorar el seu àmbit professional i personal, fent avançar, alhora, la "competitivitat territorial" a través de la "suma d'esforços", ha destacat el president de l'ACEB, Josep Fígols. 

La formació contínua facilita una formació ajustada a les necessitats de les empreses, així com a les pròpies necessitats de promoció i desenvolupament personal i professional. Això es tradueix en accions variades, com ara la gestió comptable, les habilitats personals, les noves tecnologies, els idiomes, la salut, la seguretat laboral o la gestió d'empresa. 

Els cursos es financen a través de quotes de formació professional que aporten les empreses o els treballadors. Aquests diners es retornen al territori a través dels cursos de l'ACEB, mitjançant el Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya. En els últims tres anys, l'associació d'empresaris ha impartit 45 cursos amb 670 alumnes.