Una quinzena de comparses ompliran el Carnestoltes de Puig-reig

Els actes infantils i de joves comencen divendres

Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:36h

Carnestoltes. Foto: Adrià Costa


Una quinzena de comparses ambientaran i ompliran, aquest proper dissabte, el Carnestoltes de Puig-reig. Aquestes recorreran els carrers del poble conjuntament amb el grup d'animació dels Desemparats, amb una posterior exhibició de comparses i un gran banquet al vespre amb ball. 

La disbauxa a Puig-reig, però, ja comença aquest divendres a les 21.00 hores amb un cercatasques amb la Xaranga i els Diables del Clot de l'Infern. A continuació, segons ha explicat el consistori, hi haurà un sopar popular amb mongetes i botifarra a la plaça de la Creu, i concert del grup Karaoke's Band i DJ Tebar al pavelló d'esports. 

Al matí de divendres, però, també hi haurà activitats per als més petits, amb la disbauxa infantil amenitzada pel grup Divertimento, i la lectura dels pregons de Carnestoltes a càrrec de les escoles. 

Segons ha indicat l'Ajuntament, la festa cada any es va consolidant més, posant de relleu la col·laboració necessària entre el consistori i la Comissió del Carnestoltes, així com la implicació del teixit associatiu del municipi. 
Arxivat a