El pilot gironellenc Franc Serra començarà la temporada als Estats Units

El jove afirma que això li dóna "energia" per començar l'any "de la millor manera possible"

Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:01h
El pilot gironellenc Franc Serra
El pilot gironellenc Franc Serra | Alonso Racing Team
El pilot gironellenc Franc Serra serà un dels participants, el proper 16 de març, a la primera prova de la temporada 2017 de l'American Flat Track. Hi serà com a pilot convidat, després de diverses gestions entre l'organització de la prova i la Copa d'Espanya. La cursa es realitzarà a la mítica pista de Daytona, a l'estat de Florida, on aprofitarà per estrenar el nou circuit d'aquesta. 

Es tracta de la segona vegada que Serra competeix als Estats Units, després de formar part de la Superprestigio of the America's el 2015. Serra hi participarà sota la tutorització del tetracampió del Grand National, Jared Mees, que serà l'encarregat de guiar-lo durant la prova, i ensenyar-li tot allò necessari de la competició americana. 

"Vull agrair aquesta oportunitat que m'han donat", ha afirmat el gironellenc, ja que, tal com ha dit, no s'esperava la invitació i està "molt content". "Malgrat que sóc conscient del nivell, això em dóna molta energia i motivació per començar l'any de la millor manera possible", ha declarat. 
Arxivat a