Berguedà Online llança una opa hostil i absorbeix NacióBerguedà

David Cols
28 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:52h
1200_1482933071PAGADO
1200_1482933071PAGADO
La noticia ens ha agafat a tots amb els pixats al ventre. David Cols, redactor en cap de Berguedà Online, ha llançat una OPA hostil contra el diari digital Nació Berguedà i l'ha absorbit. Cols, tenia una butlleta guanyadora del primer premi de la loteria de Nadal i ha decidit gastar-se bona part d'aquests diners en absorbir aquest diari digital. "La resta de quartos me'ls gastaré en vi", ha explicat el nou director d'aquest diari als seus nous empleats.

Sobre l'OPA hostil, Cols ha explicat que cal saber-ne dues coses: "la primera, que és una OPA. La segona que és hostil. Podíem haver llançat algun altre tipus d'OPA, com per exemple una OPA GANGNAM STYLE, però no em veia capaç d'executar tants passos de ball sense trencar-me un maluc...
Tot i així, Cols ha explicat que pensa conservar l'actual plantilla de Nació Berguedà: "de moment ens els quedem a tots. I no descartem ampliar-la. Ja hem començat les investigacions per a clonar a l'Aida Morales. D'aquesta manera podrà estar a tot arreu..."
Sobre el paper de Morales en aquesta fusió, Cols ha explicat que, de moment, i fins que no trobin la manera de clonar-la, la jove periodista serà l'encarregada d'escriure les bestieses que publica Berguedà Online: "la pobra està una mica farta de realitat. D'aquesta manera li donem un merescut descans. A més, jo ara sóc el director, no puc pas treballar. Està molt mal vist a les altes esferes..."
 

NacióBerguedà i Berguedà Online es fusionen per centrar-se “només” en el periodisme negre