SORTEIG d'una entrada doble de Cap d'Any a La General de Berga

Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:24h
1200_148251350331D_CAP_DANY
1200_148251350331D_CAP_DANY
Dissabte 31 de desembre arriba la Nit de Cap d'Any i, com cada any, a La General de Berga a partir de la 1 de la nit hi haurà tres sales obertes amb molta música i molta festa. Els millors punxadisc al timó de la nit berguedana. Música dels 80, 90 i tots els èxits d'ara i sempre.
A les 6 del matí es repartirà esmorzar per a tothom i les entrades inclouen una consumició gratuïta fins les 03:00 i bossa de cotilló fins a exhaurir existències.

NacióBerguedà sortejarà una entrada doble gratuïta per entrar durant la nit de Cap d'Any a la sala de festes, omplint el formulari: 
 



- Per participar al sorteig de l'entrada doble cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior.
 
- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció sortejada.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dia 27 de desembre a les 12.00 del migdia
 
- Un cop fet el sorteig, la direcció de NacióBerguedà contactarà per telèfon amb els dos guanyadors. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de l'entrada i es contactarà amb d'altres participants.
 
- El nom del guanyador o guanyadora definitiu es farà públic el 27 de desembre.

- El guanyador/a haurà de facilitar el seu DNI i se li comunicarà com ha de formalitzar la inscripció.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de NacióBerguedà. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.