Berga s'organitza per aturar la violència cap a les dones

L'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal programen diverses activitats de conscienciació per a totes les edats

Redacció
22 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:50h

Part del cartell dels actes


L'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà tornen a sumar-se, enguany, als actes de commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, amb diverses activitats que comencen aquest dimecres 23 de novembre i que s'allargaran durant tota la setmana. Amb això, el consistori posarà el seu granet de sorra en la conscienciació i la reivindicació, reclamant igualtat i respecte entre homes i dones, en tots els àmbits del dia a dia. 

Els actes començaran a les 18.00 hores a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet amb una sessió de l'hora del conte, en què els infants podran gaudir d'un conte coeducatiu i no sexista titulat "La petita puça" a càrrec de Maria Navarrete. El dia següent, en el marc del Cicle de Cinema Social Fixa't es projectarà la pel·lícula "Mustang", sobre els matrimonis forçats a les 20.30 hores al Teatre Patronat i, divendres 25 de novembre a les 12.00 del migdia es farà una concentració a la plaça de Sant Pere, on es llegirà el manifest institucional per demanar la implicació de tothom en la lluita contra la violència masclista. 

Per altra banda, la campanya també arribarà a les xarxes socials a través de la publicació d'un vídeo, on es podran veure diferents comportaments propis de la violència e gènere, i on s'informarà sobre els recursos de suport i ajuda de què disposen les dones de Berga. Aquest es difondrà el mateix divendres. I finalment diumenge, es farà l'acte d'entrega dels premis del concurs "Nosaltres també diem no a la violència", en què els alumnes de 4t d'ESO dels centres educatius han realitzat diversos treballs per prendre consciència d'aquesta realitat. 
Arxivat a